Jangan Beli Rumah Besar Sangat Kalau Tak Nak Jadi Macam Ni

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Jangan Beli Rumah Besar Sangat Kalau Tak Nak Jadi Macam Ni

&nbsp
 
00:00 /
 
1X

Kalau korang jenis berduit, mesti berangan kan nak beli rumah besar dan cantik? Tapi sebenarnya duduk rumah besar dengan penghuninya hanya dua tiga orang ni tak digalakkan sebab takut ada benda yang ‘tak diundang’ duduk sekali dengan kita tanpa disedari. Uiksss seramnya! 

Menerusi pengguna Twittter bernama Silly Boney, dia share satu kisah seram yang menimpa satu couple ni, di mana dorang duduk kat rumah yang besar sangat sampaikan ada bahagian dalam rumah tu dorang sendiri tak pernah jejak. Wuuu berani betul duduk rumah besar berdua je! 

 

Rumah teres Bandar Bukit Puchong berhantu? 

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

 

Pintu bilik hujung terbuka, dengar humming budak perempuan

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

 

“Eloklah ada budak perempuan, kitakan memang nak anak perempuan” 

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

 

Ada budak tepi katil…

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Boooh! Kalau admin dah terkencing dah atas katil tu! 

 

Tak elok tinggal bilik kosong, nanti jadi rumah jin

Sumber: Twitter

Seram kan? Fuh lain kali beringatlah, kalau takat nak duduk seorang dua, baik beli apartment atau kondo je. Tak payah beriya sangat nak beli rumah banglo walaupun berduit. Takut ada pulak yang jadi penyewa ghaib kat situ.

Admin kalau ada rumah sebesar tu, ajak parents, adik beradik duduk sekali. Baru meriah! 

Baca: “Hobi laki aku seru hantu!”

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Syaida Ismail

Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!