in

“Jahatnya tipu!” – Lelaki Kecewa Beli ‘Chicken Sandwich’ Tapi Dapat Roti, Sekeping Timun & Sehelai Salad Je!

Chick Less Sandwich

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Pernah tak korang terkena, bila beli karipap ke atau sandwich dengan harga yang agak mahal tapi inti yang korang dapat… YA ROBBI sikit gila! Tak kenyang langsung dibuatnya!



Baru-baru ni, seorang netizen berkongsi nasib malangnya di Twitter apabila dia beli ‘chicken sandwich’ yang tidak mengandungi ayam. Aik macam ni pun ada ke?

 

“RM2.50 dapat makan roti 2 keping dengan sehelai lettuce dan sehiris timun. WTH?”

Menurut netizen ni, akibat tertinggal breakfast di rumah, dia terpaksa membeli ‘chicken’ sandwich dengan harga RM2.50. Tapi malangnya, sandwich tu tak ada chicken lah pulak. Yang ada sehelai salad dan sehiris timun. Agak-agaklah…. tukar nama tu jadi ‘chicken-less sandwich’. 

Chic 1

D 94Seuyaewd1U

D 95Duu4Aasppr
sumber: twitter

 

Breakfast homemade lagi BERBALOI! 

Ternyata breakfast buatan rumah lagi power dan berbaloi! Terliur min tengok roti pita ayam yang netizen ni buat. Ayam penuh dan sayuran pun seimbang je.

Berbaloi

D E8Y Tu8Aakaei
sumber: twitter

 

“Orang-orang yang beriman saja boleh nampak slice ayam dia ni” 

Ternyata netizen lain bersimpati sangat dengan nasib mangsa tersebut. Ayam yang hilang jadi persoalan ramai. Dah masuk ke dalam liang pori roti tu ke ataupun ayam tu hanya boleh dilihat oleh orang yang beriman. Misteri sungguh! 

Liang Pori
sumber: twitter

 

“Eeei tak berkatnya kerja macam ni. Kedekut tak ikhlas!” 

Jujur Tak
sumber: twitter

Lain kali korang usyarlah dulu inti sandwich tu sebelum beli. Bila terkena macam ni, rasa nak nangis. Rugi satu hal, perut lapar sapa nak tanggung??

Baca: “Hello bro, ini motor saya” – Designer Kantoi Tipu Bos Kata Konon Cedera Kemalangan, Rupanya Curi Gambar Accident Orang Lain!

Moto

 

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.