GIVEAWAY!! Tiket Wayang Filem ‘Dilan 1991’ Untuk Dimenangi!

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Kalau korang ni jenis suka layan movie-movie yang bergenre romatik tu, meh sini admin nak payung tiket wayang kat korang!

Team Lobak Merah berbesar hati nak bagi sepasang tiket tayangan filem Dilan 1991! Yeahh filem yang sememangnya dinanti-nantikan bagi tahun 2019.

Kalau korang nak tau Dilan 1991 merupakan filem pecah panggung di Indonesia dengan mencatat kutipan 2.05 juta US Dollar pada hari pertama ditayangkan dan jumlah itu jauh mengatasi Avengers: Infinity War yang mengutip 1.79 juta US Dollar..mesti best kan!

So kat sini kami ada 60 pasang tiket untuk dimenangi! 

Sinopsis :

Dilan 1991 mengangkat kisah cinta sebenar pasangan kekasih di Kota Bandung pada akhir 1990-an. Filem airmata ini menceritakan tentang konflik hubungan percintaan antara pelajar senior iaitu Dilan (Iqbal Ramadhan) yang juga seorang mat motor dan Milea (Vanesha Prescilla). Dilan berkemungkinan dibuang sekolah selepas bergaduh dengan Anhar. Pada masa sama Milea berkenalan dengan Yugo yang baru pulang dari Belgium dan banyak menghabiskan masa bersama. Mampukah Dilan mempertahankan hubungan mereka? Bagaimanakah pengakhirannya?

So macam mana nak dapatkan tiket ini? Korang mestilah:

1.Like FB & Instagram Lobak Merah
2.Tag kawan korang yang kaki movie dalam ruangan komen
3.Share kan post ini

Tu je! Bagaimanapun ia tertakluk pada terma dan syarat

Terma & syarat

  • Peraduan berakhir pada 8 Julai 2019, 11.59 PM
  • Setiap pemenang akan dapat 2 tiket
  • Berumur 18 tahun keatas. Dibawah 18 tahun takkan layak dapat Giveaway ini.
  • Pemenang akan dipilih secara rawak oleh Team Lobak Merah.
  • Hanya terbuka untuk standard seats.
  • Tidak boleh ditukarkan kepada tunai dan tak boleh non-entendable
  • Tiket percuma boleh ditebus pada 8.00PM, 9 Julai 2019 di TGV Cinemas, One Utama.
  • Segala info peribadi yang kami kumpulkan akan dikendalikan dengan baik mengikut polisi peribadi dan undang-undang privasi. Team LOBAK MERAH tidak akan mendedahkan maklumat peribadi anda yang dikumpulkan untuk peraduan ini kepada mana-mana pihak ketiga.
  • Sekiranya pemenang yang dipilih tidak dapat ambil dalam masa 12 jam selepas masa dihubungi atau selepas 3 percubaan untuk menghubungi, yang mana lebih awal,Team Lobak Merah  mempunyai hak untuk memilih pemenang lain dari penyertaan yang layak. Proses ini akan diteruskan sehingga tiket telah diberikan.
  • Kemasukan harus menggunakan nama pemenang, gambar, lokasi, pendapat dan / atau rakaman suara untuk tujuan publisiti tanpa pampasan, pertimbangan atau kebenaran tambahan, kecuali jika dilarang oleh undang-undang.
  • Pihak pengurusan tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kehilangan, kerosakan, dan tuntutan jika berlaku apa-apa pada tiket yang telah diberikan.
  • Lobak Merah mempunyai hak mutlak untuk meminda, menyemak dan / atau mengubah mana-mana terma dan syarat atau menukar mana-mana aspek pemberian pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dan tanpa memberikan apa-apa sebab.
Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.