in

“Ya saya sedang mengenali Rose” – Pening Diikut ‘Paparazzi’, Anak Datuk K Mengaku Bercinta Dengan Sharifah Rose

Gitew Sh Rose Aazief

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sekitar minggu lepas, bertebaran di media sosial gosip mengenai seorang instafamous yang dikatakan sedang hangat bercinta dengan anak tiri kepada penyanyi nombor satu Malaysia, Dato’ Sri Siti Nurhaliza.Pun begitu, Sharifah Rose dengan pantas menepis dakwaan itu dengan mengatakan dia dan Aazief Khalid hanya sekadar kawan biasa dan tak lebih daripada itu.

Rose Aazief
sumber: twitter

Tapi tak sangka pula semalam, kecoh di Twitter kononnya ada netizen ‘ternampak’ Aazief dan Rose sedang dating di Tamarind Square. Ehhh?? Betul ke tak ada apa-apa ni?

sumber: twitter

 

“Hanya sebab saya tak nampak macam “bekas teman lelaki yang sedih”, tak semestinya saya tak lalui proses breakup” 

Bengang dengan sikap netizen lagak paparazzi dan stalker yang menakutkan, Aazief tampil untuk menjelaskan hal sebenar di Instagram peribadinya.

Menerusi tweet yang dimuatnaik di instastory, Aazief mengakui yang dia kini sedang dalam proses mengenali Rose. Tujuan mereka berdua menafikan pada awalnya ialah kerana mereka menghormati keluarga masing-masing.

Screenshot 20190828 174224 Com.instagram.android

Eddfvrpueaaguo

Eddfuelu4Aaprnh
sumber: twitter

Malah tak semestinya dia tak tunjuk kesedihannya putus cinta dengan Tyra, dia dianggap bekas kekasih yang jahat kan? Haihh apalah masalah netizen ni! 

Screenshot 20190828 174206 Com.instagram.android
sumber: instagram

 

“Sebab ramai yang nak tengok gambar kami berdua di public, nah…” 

Eddfupgucaayzzi
sumber: twitter

Tudiaa.. serasi bersama! Yang lepas tu, lepas lah kan. Masa untuk move on! Buat Aazief dengan Rose, semoga kekal hingga ke jinjang pelamin. 

Baca: “Saya tak ada boyfriend, Aazief tu kawan je” – Dituduh Rampas BF Orang, Sharifah Rose Perjelas Hubungan Dengan Anak Datuk K

Bercibta

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.