in

Wanita Lompat Dari Teksi Selepas Dipuji Cantik Oleh Pemandu

Bg4 4

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sejak kebelakangan ini, kita sering digemparkan dengan berita rogol dan juga cabul terhadap kaum wanita tidak kira usia. Jadi, tidak hairanlah jika seseorang wanita bersifat musykil terhadap orang di sekelilingnya.Khamis lepas di Indonesia, seorang gadis merasakan dirinya berada dalam bahaya selepas pemandu teksi yang dinaikinya itu mula berkelakuan aneh.

Ketika itu, Dini Nurharyati telah menggunakan aplikasi di mana dia boleh mendapatkan perkhidmatan kenderaan teksi motosikal secara online melalui telefon bitmbitnya.

2 25 E1500287193908
gambar hiasan

Sekitar jam 9 malam, gadis tersebut telah diambil seorang pemandu lelaki bernama Irfan Arifsandi dari Ampera dan ditetapkan untuk turun di Pademangan, Indonesia.

Semasa dalam perjalanan, gadis tersebut mula berasa musykil terhadap pemandu tersebut kerana dia tidak mengambil laluan biasa ke destinasinya. Sebaliknya, dia telah menggunakan jalan yang pelik dan memasuki kawasan yang sepi di sekitar Jalan Karang Bolong Ancol.

3 13
gambar hiasan

Menurut Dini, pemandu itu juga kelihatan berkelakuan aneh dan tiba-tiba saja memuji gadis itu.

Kamu cantik.”

Oleh kerana risaukan keselamatannya, wanita tersebut tidak berfikir panjang dan terus melompat dari motosikal yang bergerak itu dan terjatuh ke atas jalan raya yang berbatu sehingga mengakibatkan kecederaan di bahagian wajah, dagu dan juga lengannya.

8 7
gambar hiasan

Namun, pemandu tersebut tidak mengambil endah atau membantunya langsung malah melarikan diri dari tempat kejadian. Kalau tak bersalah kenapa lari?

Mujur, orang ramai yang menyaksikan kejadian itu terus datang dan membantunya.

Selepas membuat siasatan lanjut, pihak polis merasakan pemandu tersebut tidak bersalah dalam kes ini dan kejadian tersebut cuma salah faham sahaja.

Pemandu tersebut dikatakan mengambil jalan gelap itu kerana dia hanya mengikuti petunjuk yang diberikan oleh GPS di telefon bimbitnya sahaja. 

4 23 E1500288028831
gambar hiasan

Mereka juga mengatakan tindakan Irfan memujinya itu hanya atas niat untuk mengusiknya saja dan dia tidak bermaksud untuk mengganggunya. 

Walau bagaimanapun, Irfan gagal menyatakan penjelasan yang kukuh kenapa dia telah melarikan diri dari tempat kejadian selepas Dini melompat.

Tuhan jelah yang tau apa niat sebenar lelaki tersebut. Walau apa-apapun, korang tetap kena hati-hati dengan perangai lelaki buaya darat ni! 

Baca : Gadis Diraba Dan Nyaris Dirogol Pemandu Grab Car

3 14 E1500286976564

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.