in

Nenek 80 Tahun Paksa Remaja 13 Tahun Melakukan Seks Setiap Kali Ketiadaan Suami

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Gambar bahagian kiri di atas adalah untuk tujuan ilustrasi.


Sebagai orang dewasa atau lebih tepat lagi warga emas, seseorang itu pastinya diharap dapat memberikan contoh yang baik kepada anak muda.

Namun, bagi seorang nenek berusia 80 tahun ini, dia telah memberikan contoh yang sangat tidak baik kepada seorang remaja di kawasan tempat tinggalnya.

Nenek bernama Jowo itu tinggal di Kota Palembang, Indonesia dan telah menjadi bualan ramai selepas dia didakwa mengajak seorang remaja berusia 13 tahun melakukan hubungan seks bersamanya!

Menurut Harian Metro, kes itu terbongkar selepas ibu remaja berkenaan, Rohana, 33, telah membuat laporan polis Sabtu lalu selepas mendapat tahu dari anaknya, AR.

Sumber: Harian Metro

Sebelum itu, kira-kira jam 10 malam 6 Julai lalu, AR pulang ke rumah mereka di Kelurahan Demang Lebar Daun, Kecamatan IB I, Palembang dalam keadaan tercungap-cungap dan dilihat seperti ketakutan. 

Rohana kemudian mendesak anaknya untuk memberitahu apa yang berlaku dan menurutnya dia baru sahaja berlari dari rumah nenek yang bekerja sebagai pemungut barangan kitar semula tersebut kerana dipaksa berasmara dengannya.

Gambar hiasan

Menurut AR, sudah 10 kali nenek itu memaksanya untuk melakukan seks bersama ketika ketiadaan suami di rumah!

Suaminya juga merupakan pemungut barangan kitar semula dan apabila suaminya tiada di rumah kerana keluar bekerja, dia akan mengambil kesempatan itu untuk melakukan seks bersama mangsa.

AR juga mendakwa dia turut diancam bunuh jika menolak untuk melayani nafsu Jowo yang kemudian memberikannya 15 Rupiah (beberapa sen) selepas melakukan seks.

“Jika suaminya tiada, dia akan mengajak saya (melakukan seks). Pada malam itu (6 Julai) dia paksa saya lagi dan mengugut akan membunuh saya,” kata AR.

Terkejut dengan pengakuan anaknya itu, Rohana segera membawa anaknya ke balai polis untuk membuat laporan.

“Anak saya masih kecil namun dipaksa berbuat begitu. Saya tidak boleh terima,” kata Rohana kepada pegawai polis.

Sumber: Info Terbaik

Apa yang membuatkannya lebih sakit hati adalah kerana mereka sering memberikan wang dan bantuan kepada warga emas tersebut.

Polis Palembang yang telah menerima laporan itu dilaporkan akan segera melakukan tindakan susulan.

Semoga nenek Jowo berhenti memaksa remaja tersebut melakukan perbuatan terkutuk itu.

Baca: Gadis Dipaksa Lakukan Seks Oral Oleh Rakan Dikenali Sejak Kecil Kerana Menolak Cintanya

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.