“Masuk belakang sodap ni” -Netizen Busuk Hati Komen Ayat ‘Kotor’ Pada Gadis Comel Yang Viral Di Instagram

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Benarlah kata orang, wanita cantik ni sering dicemburui. Baru-baru ni, seorang gadis viral di Instagram kerana kecomelannya dalam satu video sesi Instagram live.

Dalam dia sibuk tengah melayan followers, tetiba pulak emaknya online sama dan tengok keletah si anak yang lawa ni. Hampir nak tersebur air dalam mulut gadis bernama Wardina ni sebab mak dia siap komen di Instagram livenya.

Nah korang tengoklah sendiri.

 

“Kalau terkentut mesti hilang semua lawa” 

Seperti yang korang agak, netizen ni susah untuk kita puaskan hati mereka dan wajah sejelita gadis kat atas ni pun dorang sanggup kecam sampai keluar ayat yang tak sepatutnya.

Kalau setakat cakap ‘jangan perasan lawa’ tu admin okay lagi, ni sampai keluar komen-komen lucah. Uish korang ni dah kenapa??

Sumber: Instagram

 

“OMG busuknya hati korang” 

Perkara ni walau bagaimanapun dah viral di Twitter dan sekaligus dapat kecaman bertubi-tubi daripada netizen yang tak puas hati dengan sikap lelaki yang komen di IG tersebut.

Sekilas baca, korang boleh rasa takut dengan masyarakat zaman sekarang sebab perempuan macam ni pun dorang kecam sampai fikir benda lucah yang bukan-bukan. Allahu kenapa sampai jadi macam ni gais?

Sumber: Twitter

Bagi admin, Wardina ni memang natural beauty sangat sama ada dia mekap ataupun tidak. Kalau korang tak suka tengok kecantikan dia, scroll lah laju-laju. Ataupun baik korang praktiskan pepatah Inggeris ni, ‘If you have nothing nice to say, don’t say anything at all’. Gitew! 

Sumber: Instagram

Baca: “Saya memang on off berhijab” – Ernisha Mengaku Iman Jadi Goyah Sebab Asyik Kena Kecam

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Syaida Ismail

Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!