“Lelaki yang selalu ‘approach’ saya” – Nenek 83 Tahun Guna Tinder Untuk Dapat Seks Kasual Dengan Lelaki Muda

Tak macam wanita seusianya, nenek berusia 83 tahun ini tak mencari pasangan sebaya untuk menghabiskan sisa hidup, tapi dia nak lelaki yang lebih muda dan bertenaga.

Menurut MetroUK, wanita yang dah pun memegang status nenek ini, Hattie Retrorage yang juga merupakan bekas penari mengatakan dia berkahwin dengan bekas suaminya selama 25 tahun dan berkata kehidupan seksnya sebelum ini sangat hebat.

Sumber: Metro

Tak macam zaman saya dulu, lelaki muda sekarang suka rangsang wanita yang lebih tua.”

Kerana rindu dengan intimasi semasa dia berkahwin dulu dan mahu merasai hubungan kasual zaman moden, Hattie hanya mahu keluar dengan lelaki yang jauh lebih muda dari dirinya.

Saya tidur, lakukan hubungan seks dan make love dengan ramai lelaki, tapi apa yang bagusnya, tak ada sorang pun yang nak hubungan serius.”

Sumber: Metro

Hattie berkata lagi, dia sering dilabelkan sebagai kougar tapi dia cuba untuk buang persepsi negatif orang ramai terhadap gaya hidupnya sekarang.

“Saya tak tengok kougar sebagai haiwan buas yang suka memburu, tapi sebagai haiwan yang indah dan cantik.”

Saya tak pernah “memburu”. Saya tak pernah approach lelaki, lelaki yang selalu approach saya.”

Kini, Hattie mempunyai “koleksi” teman lelaki yang dia jumpa dari Tinder untuk mendapatkan seks kasual.

Sumber: Metro

Wanita ini mula menggunakan aplikasi Tinder lapan bulan lalu dan mengatakan dia dah berjumpa hampir 50 lelaki.

Kalau korang nak tahu, lelaki paling muda Hattie pernah keluar baru berusia 19 tahun namun wanita ini mengatakan yang dia ingatkan lelaki tu lebih tua dari usianya.

Saya bersyukur dengan umur saya sekarang, saya boleh ada seberapa ramai kekasih yang sama mahu.”

Wow bukan main lagi nenek ni.

 

Baca: Nenek 80 Tahun Paksa Remaja 13 Tahun Melakukan Seks Setiap Kali Ketiadaan Suami

Ditulis oleh Nadia Ghafar

Pendengar setia Willie Nelson