in

Didera Sampai Patah Peha, Bapa Bengang Suspek Masih Belum Boleh Dituduh

Patah Kaki Anakku

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Ingatkan dah diam sekejap isu penderaan dan kecuaian pengasuh masa jaga budak-budak, tapi tak sangka masih ada kanak-kanak yang menjadi mangsa kepada pengasuh yang tidak bertanggungjawab ni!



Baru-baru ni, seorang lelaki kongsi kisah yang dialami anaknya apabila bayi berusia 3 bulan ni patah paha semasa tiga hari sebelum Hari Raya Aidilfitri lepas.

Menurut posting Facebook Muhsin Zaidi, dia sekarang tengah bengang gila sebab tak boleh dakwa pengasuh yang dituduh menyebabkan kaki anaknya patah. Haih macam mana tak boleh dakwa tu??

Anak aku, Hannah Khawlah patah peha 3 hari sebelum raya puasa hari tu

Patah01
sumber: facebook
42782779 679601152416668 5574460571991932928 N
sumber: facebook

 

“Buat pengetahuan kalian, suspek masih belum tuduh” 

Lalak2
sumber: facebook

42864417 679606785749438 8238319810048425984 N

 

Tuan-tuan, anak aku ni patah paha. Bukan patah jari kelingking

Tuan1
sumber: facebook

 

Sapa tak hancur hati tengok anak kecik macam tu dah terseksa… belum sentuh pun dia menangis kuat gila

Hati ibu bapa mana yang tak sedih kan bila kaki anak dah menangis tak tahan sakit? Kalau orang dewasa pun boleh meraung sebab tahan sakit patah kaki, apatah lagi budak kecil!

Selesema
sumber: facebook
42831074 679606812416102 6761210737965662208 N 1
sumber: facebook

 

“Kenapa ambil masa dari 7 pagi sampai 1.30 petang baru nak maklum anak aku menangis tak berhenti?” 

Laknat
sumber: facebook

 

Tak dapat tuduh pengasuh sebab…

Hhh
sumber: facebook
42872944 679671835742933 6806351561506160640 N
sumber: facebook

Kalau korang ada anak sekecil ni mesti geram gila kan tak dapat nak dakwa pengasuh yang buat anak korang jadi macam ni. Apa-apapun harap anak kecil ni dapatlah keadilan yang sewajarnya dan polis siasatlah kes ni dengan betul-betul.

Kesian… kecil lagi tapi dah kena tahan sakit patah kaki. Smiley Cry

Baca: Bayi 3 Bulan di Seri Iskandar Patah Tangan Didera Pengasuh

Bayi

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.