“Berlumba-lumba tayang gambar seksi” – Netizen ‘Perli’ Ainul Aishah Sebab Suka Upload Gambar Tunjuk Buah Dada

Lama tak nampak Ainul Aishah di kaca TV, mana tidaknya dia kini sibuk mengendalikan perniagaannya iaitu Ainul Cookies & Co. Tapi baru-baru ni Ainul diserang ramai netizen dek kerana gambar seksi yang dimuat naik di Instagram.

Beberapa hari lepas, pelakon Nana Tanjung itu ada upload gambar di tepi pantai ketika dia bercuti di Bali, Indonesia. Menurut sebuah portal, apa yang jadi buah mulut netizen is because, pakaian Ainul yang dikatakan menjolok mata.

Sumber: Instagram

Netizen pun mulalah komen tentang gambar Ainul yang menampakkan buah dada dia. Lepas tu dorang siap komen pasal Ainul tutup ruangan komen sebab taknak kena kecam. Tapi walaupun ruangan komen Instagram ditutup, netizen sempat kecam Ainul di Facebook.

Buah kecik pun nak tayang. Bakal bini siapa la ni.”

Gigih pakai seksi tapi tetap tak nampak apa. Nampak tulang tulang je 😂”

Post dekat IG pandai pula off komen. Takut kena kecam lah tu.”

Jadi artis pun tak laku. Caru publisiti murahan sajalah yang dia tahu.”

Sumber: Blog

Doa yang baik-baik jeeeee sebab bila kita give bad comments about others pun tak menunjukkan kita ni lebih baik…

Baca: Selalu Berpakaian Seksi dan Tunjuk ‘Aset’, Zizi Kirana Disamakan Dengan Pornstar Terkenal

Ditulis oleh Sue Idris

Seorang ibu. Siapa cakap anak aku tak comel siap eh!