“Yuck I cannot brain” – Ini 10 Gambar X-Ray Barang Pelik Yang Pernah Ditemui ‘Tertinggal’ Dalam Lubang Dubur!

Demi memuaskan keinginan seks yang pelik-pelik, manusia kat luar sana sanggup buat perkara yang pelik sehingga membahayakan diri sendiri dan boleh mendatangkan maut.

Antara perkara pelik yang sering orang macam ‘ni’ buat ialah dengan memasukkan bendasing (benda asing) ke dalam ruang rektum (lubang dubur) mereka. Ewww! 

 

Boleh membawa maut kalau benda asing GAGAL dikeluarkan?

Menerusi perkongsian Facebook Public Health Malaysia, memasukkan bendasing ke dalam ruang rektum ni sebenarnya boleh mendatangkan kemudaratan dan kes kecemasan kalau ‘benda’ tu gagal dikeluarkan secara manual.

Lebih teruk lagi kalau dinding rektum tu pulak bocor (sebab benda asing keras atau melukakan lubang dubur), sampai boleh sebabkan jangkitan dan last-last sebabkan kematian. Aduhai!

Sumber: Facebook

 

Gambar x ray bendasing ‘tertinggal’ dalam dubur

Berikut admin nak share 10 gambar x ray yang menunjukkan bendasing yang tersekat di dalam rektum. Korang boleh teka tak apa benda tu semua? Jangan terkejut ia benda pelik-pelik! 

Botol kaca?

Kesian Barbie pun jadi mangsa! 

Spek mata? 

Uish tajam tu pisau! 

Ini bukan yang mak-mak pakai untuk mix adunan kek ke? 

Bekas isi jarum ke tu… 

Kaset pun ada! Adoi… 

Mentol pun masuk jugak. Nak suluh apa dalam tu? Hadoi… 

Plug pun ada!

Ni korang boleh teka apa tak? Min pun pening apa benda ni! 

Dan BONUS! Patung Buzz Lightyear pun ada jugak! Hadoi makkk…

Sumber: Facebook

 

“Lain kali masukkanlah mesin air Coway, tak yah minum air dah auto dalam perut”

Rata-rata netizen yang membaca posting ni memang terkejut habislah dengan gelagat orang sekarang sanggup masukkan benda pelik-pelik ke dalam dubur demi melepaskan keinginan nafsu mereka.

Sumber: Facebook

Min harap lepas keluarkan bendasing yang mengarut tu, dorang ni bertaubat lah sebab memang gerenti sakit gila kan? 

Baca: “Botol kicap..Paling besar tin spray cat” -; Doktor ‘Kantoikan’ Nafsu Kuda Anak Muda Masukkan Objek Dalam Rektum Sampai Tersekat

Ditulis oleh Syaida Ismail

Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!