in

“Sexynya hajjah, tutup setebal satu sel” – Foto Neelofa Nampak Betis Di Milan Fashion Week Disindir Netizen

Lofa8

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Bagi netizen yang menjejaki perkembangan pelakon, pengacara, usahawan muda dan ikon fesyen, Neelofa. Korang mesti akan sedar yang selebriti berkaliber ini terbang ke sana sini untuk menghadiri acara-acara yang berprestij tinggi.Terkini, Neelofa kini sedang berada di Milan dan ada menghadiri satu acara Milan Fashion Week. Dalam acara tersebut, netizen dapat ‘spot’ satu perkara yang boleh dikatakan ‘tak kena’ dengan busana yang dipakainya.

 

Yang penting tutup walaupun setebal satu sel – Netizen

Biarpun gambar tersebut tidak terpapar di media sosial, gambar itu di tangkap menerusi lensa kamera juru foto dari negara luar.

Gambar yang berjaya netizen ‘tangkap’ menerusi gettyimages dan dikongsikan semula di Twitter. Umumnya kita tahu yang netizen ni ‘mata tajam’, jadi mereka terlihat sarung kaki yang jarang pada busana pertama dan ternampak betisnya ketika sedang duduk untuk yang kedua.

Efmterpu4Aaxkt7 1
Sumber : gettyimages
9Fb32F00 Bdc2 48Cb 8B60 A07Ad41Ebddd
Sumber : gettyimages

Gambar tersebut mula viral di Twitter dan menjadi bahan sindiran netizen. Ia meraih lebih daripada  1,000 jumlah perkongsian semenjak ia mula dimuat naik beberapa jam lepas.

Selain daripada cara pemakaian, ramai yang mula menegur dirinya untuk jaga batas fesyen, lebih-lebih lagi Neelofa yang sudah beberapa kali menunaikan ibadah Haji.

 

“Benda boleh pergi haji 2 kali”

Lofa Lofa2 Lofa3 Lofa4 Lofa5

Apa pun, ia semua bergantung pada Neelofa sendiri, hak seseorang untuk mengenakan apa jenis pakaian sekalipun. Mungkin Lofa terlepas pandang, semua manusia buat silap kan?

 

Baca : “Takpelah Lofa jangan buat lagi” – Neelofa Mengaku Silap, Hanya Berniat Untuk Support Filem The Lion King

Lofa6

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.