in

“Sebab Mak Nyah Lagi Memahami” – Lelaki Melayu Buat Pengakuan Berani Mati, Sanggup Terima Mak Nyah Jadi Kekasih Hati

Ko Suka Nyah Eh

Astaghfirullah… admin sebenarnya tak tahu nak mula dari mana tapi berita yang admin nak sampaikan ni memang berat sangat.

Bagi mereka yang sayangkan agama Islam dan sedang mencari pasangan untuk berkahwin, baik korang tengok video ni betul-betul. Menerusi perkongsian Instagram Makcik Puaka, seorang lelaki telah mengaku in public yang beliau sanggup terima golongan Mak Nyah sebagai kekasih. 

 

“Sebab Mak Nyah lebih memahami dari wanita” 

Tidak pasti apa jenis program yang ditunjukkan dalam Instagram tersebut, namun seorang lelaki yang dikenali sebagai Mister Melaka ini dilihat dalam satu pertandingan peragaan yang dihos dan dihadiri oleh sekumpulan Mak Nyah.

Sebagai salah satu cabaran dalam pertandingan tersebut, lelaki itu ditanya hos sama ada dia ingin ataupun tidak menjadikan Mak Nyah sebagai kekasihnya. Agak mengejutkan kerana lelaki tersebut menjawab ya dan sebab yang diberikan mungkin akan mengguris hati wanita di luar sana. 

Nah tengok video kat bawah untuk tahu jawapan Mister Melaka.

 

“Gadis-gadis.. sila aim muka mamat nih. Jangan ambil jadi pakwe, husband apatah lagi” 

Meskipun kegembiraan jelas terpancar di wajah-wajah Mak Nyah yang mendengar jawapan daripada Mister Melaka tersebut, netizen di Instagram ternyata mengeji.

Rata-rata mereka yang menonton video ini meminta para gadis di luar sana untuk berhati-hati dengan jejaka bernafsu ini supaya mereka tidak tertipu di kemudian hari.

Hati Hati
sumber: instagram

 

“Ni sejenis najis namanya! Mister Melaka phuii ko buat malu orang Melaka la hanatt!” 

Pui
sumber: instagram

Apa-apapun admin doakan semoga lelaki ini mendapat hidayah yang sebaiknya daripada Allah. Marilah kita sama-sama doakannya. 

Baca: “Boleh berubah, cuma..” – Bekas Mak Nyah Ini Kongsikan Cara Betul Nak Dorong ‘Mereka’ Ke Pangkal Jalan

Nyah