in

“Nervous sangat tu” – Netizen Terbahak Tengok Bapa Pengantin Sebut Nama Sendiri Sewaktu Akad Nikah

2Nikah

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Semalam adalah detik bersejarah bukan sahaja kepada Neelofa dan PU Riz selepas mereka diijab-kabulkan, malahan merupakan hari yang bersejarah untuk ramai lagi pasangan lain.



Dalam kemeriahan majlis akad nikah yang banyak berlangsung semalam, ada satu insiden yang buat netizen ketawa terbahak-bahak. Kejadian ketika akad nikah yang sempat dirakam @nayzee_ apabila bapanya tersalah menyebut nama sendiri dan bukan nama kakaknya. Korang boleh tengok aksi spontan bapanya dalam video kat bawah.

 

Nervous sangat tu

Aduhh admin pun terbahak tengok video ni. Minta maaf lah ye tak sengaja gelak, sebab lawak sangat. Harap majlis berjalan lancar lah ye. Lawak sikit-sikit ni boleh jadi kenangan.

Screenshot 2021 03 28 At 12.31.06 PmItu lah admin pun perasan jugak bapa dia salam tok kadi lepas tersasul sebut nama sendiri tu. Mungkin uncle tu nervous sangat kot.

Screenshot 2021 03 28 At 12.31.23 PmKita doakan kebahagian buat pasangan dan tak lupa juga untuk ucapkan terima kasih kepada bapa pengantin yang buat ramai terhibur di hujung minggu.

Screenshot 2021 03 28 At 12.31.44 PmAdmin pun rasa macam tu. Sebelum majlis mesti tengah nervous, jadi benda macam ni mesti hilang terus nervous tu. Terhibur weh.

 

Baca: [Video] Wali Tersasul Sebut Nama Kembar Pengantin Perempuan, Siap ‘Kipas’ Tangan Ketika Akad Nikah

Screenshot 2021 03 28 At 12.34.20 Pm

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.