in

“Dia buat mcm kucing je”- Lelaki Ini Selamba Tolak Buaya Yang Kacau Dia Kerja

2Buaya 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Buaya adalah spesis reptilia dua alam yang ganas dan aktif mencari mangsa untuk dimakan. Banyak kes buaya makan manusia yang kita dengar di Sarawak.



Lain pula dengan satu video yang admin nak share dengan korang kali ni. Dalam video @GatorsDaily, seorang lelaki sedang bekerja dan diganggu seekor buaya. Reaksi lelaki ni confirm buat korang tercenggang. Korang tengok lah video kat bawah ni.

 

Selamba je dia tolak

Berani betul dia tolak macam tu. Kalau admin confirm dah lari tak cukup tanah tu. Seram weh duduk dekat binatang buas ni. Sekali dia ngap.. terus arwah weh.

Screenshot 2020 08 23 At 11.00.02 AmDia buat macam haiwan peliharaan pulak. Buaya ni pun acah-acah manja pulak. Boleh pulak main-main kat situ.

Screenshot 2020 08 23 At 11.00.18 AmJangan main weh dengan buaya. Memang nampak macam jinak tapi sekali dia ngap ke libas ekor memang ke hospital lah jawabnya. Ishhh takut weh.

Screenshot 2020 08 23 At 11.00.32 AmHaa… admin pun sama. Mengelak-ngelak tengok. Mamat tu boleh slumber je main-main macam tu macam tolak kucing. 

 

Baca: “Seramnyaaa” – Penduduk Kampung Tangkap Buaya, Jumpa Mayat Budak Dalam Perut

Screenshot 2020 08 23 At 10.57.24 Am

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.