in

“Apa rasa dia” – Resepi Terbaharu Boba Tea Campur Ubat Batuk Buat Netizen Terkejut

3Batuk

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Boba Tea masih lagi menjadi kegilaan rakyat Malaysia tidak kira kaum. Kehadiran bermacam-macam jenis kedai boba tea yang tumbuh bagai cendawan selepas hujan mencetuskan fenomena dalam negera kita.



Banyak pengusaha boba tea merekacipta resepi baru yang kena dengan tekak penggemarnya. Dan daripada itulah timbul variasi baru dalam penghasilan boba tea. Resepi apa korang tanya, resepi boba tea campur ubat batuk. Ya ubat batuk. Kalau korang tak percaya, korang boleh tengok tweet dekat bawah oleh @ikarbertweet ni.

Screen Shot 2019 10 27 At 2.34.04 Pm Screen Shot 2019 10 27 At 2.34.22 Pm

 

Apa rasa dia?

Admin pun tertanya-tanya apa rasa dia? Kita tau ubat batuk boleh buat mengantuk, maknanya kalau minum boba tea yang campur ubat batuk ni boleh terus tidur ke macam mana? Lagi satu concern admin, berapa banyak dia letak? Tak takut overdose ke?

Screen Shot 2019 10 27 At 2.35.54 PmIni pun boleh jadi persoalan jugak. Macam mana kesan selepas tu. Aduh confuse admin. Takpe kalau admin ada jawapan nanti admin share ye.

Screen Shot 2019 10 27 At 2.35.18 PmAdmin pun fikir something macam ni gak. Yang admin tahu, orang guna ubat batuk ni untuk cakoroi atau dalam air ketum. First time ni dengar campur dengan boba tea. 

Screen Shot 2019 10 27 At 2.34.41 PmOhh okayy, baru tahu, terima kasih untuk penjelasan ni. Ada leaflet rupanya. Kena kaji lebih ni. 

 

Baca: “Mungkin inilah yang jadi pada perut kita. Bertaubalah” – Wanita Dilabel Bebal Cuba Tunjuk Demo Bubble Keras Sebab..

Screen Shot 2019 10 27 At 2.44.37 Pm

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.