[Video] “Patut takyah blurkan muka dia” – Pakcik Gatal Sempat Puaskan Nafsu Gesel Kemaluan Masa Orang Tengah ‘Busy’

Kadang-kadang admin tak faham dengan orang yang suka ambil kesempatan ni. Dekat tempat orang ramai pun dorang ‘selambe’ je macam tak takut orang tengok.

Macam pakcik gatal ni yang sempat gesel kemaluan dia dekat belakang badan seorang wanita dekat khalayak ramai sambil pura-pura rakam video guna telefon.

Dalam video yang tular di media sosial ni, kelihatan orang ramai sedang berkumpul sambil merakam satu insiden atau event yang sedang berlaku. Pun begitu, rakaman ini tak menyatakan tempat kejadian tapi mesti ada benda yang jadikan sampai ramai orang beriya je keluarkan phone nak rakam.

Namun, dalam kekecohan ni, seorang lelaki pertengahan tahun buat keputusan untuk ambil kesempatan dengan harapan untuk memuaskan nafsunya. Dia kelihatan sedang berdiri di belakang seorang wanita sambil memegang telefon pada satu tangan dan satu lagi tangan digunakan untuk memegang kemaluannya.

Untuk cover perbuatan jijiknya ini, pakcik ni turut mengeluarkan telefonnya seperti orang lain dan berpura-pura busy merakam sambil puaskan diri sendiri. Eee teruknya perangaiii

Lepas mengusap-usap kemaluan dia, pakcik ini memberanikan diri untuk geselkan kemaluan dia dekat belakang wanita tersebut sebelum kembali menggosok kemaluan. Dia ulang dua perbuatan ini selama hampir satu minit.

Macam yang korang boleh tengok dalam video dekat bawah ni, wanita tersebut tak sedar pun diri dia tengah diperlakukan macamtu termasuk orang yang berdekatan dengan dorang.

Admin tak pastilah apa kesudahan video ni, tapi harapnya orang yang sibuk dok rakam perbuatan jijik pakcik ni tegurlah dia dan bukan sekadar rakam je. Urghhh

 

Baca: Lelaki Pertengahan Usia Kantoi Ambil Gambar Dan Rakam Video Gadis Di Stesen KTM Petaling

Ditulis oleh Nadia Ghafar

Pendengar setia Willie Nelson