“Nak buang dalam you punya boleh?” – Kena Hentam Sebab Viralkan Mesej Lucah Gay Dekat Twitter

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:



Banyak betul kontroversi dekat Twitter kan? Macam macam drama ada setiap hari.

Baru-baru ni satu tweet dari account bernama ‘Tony’ dapat perhatian dan dikritik ramai pengguna Twitter yang lain sebab katanya dia membuka aib orang.

Sumber: Twitter

Al kisahnya, semuanya bermula dengan satu tweet lain yang memerli seorang pondan tweet famous di Twitter. Pondan tu clarify yang kalau orang nampak dia, preferably panggil lah miss, sis atau akak bukannya bang.

Tak ke biadap kau dah nampak aku macam perempuan tiba tiba panggil aku abang.”

Okay korang baca sendiri la eh yang ni.

Sumber: Twitter

Lepas tweet tu viral and dapat sampai 23,000 retweets, si ‘Tony’ ni pun retweet sekali tapi dia siap revealed lagi conversation antara individu tu dengan kawan dia.

Melalui tweet tu, dia lampirkan beberapa gambar screenshots perbualan pondan tu dengan kawan dia yang berunsur lucah. Dorang sembang lucah tu of course lah macam pasangan gay kan, so that’s why jadi lagi kontroversi.

Sumber: Twitter

Sebenarnya, ramai je yang suka and gelakkan pondan tu sebab mesej dia dah kantoi dekat Twitter. Ada yang anggap benda tu bahan ketawa (walaupun lucah) dan ada juga yang seronok sebab dapat kenakan si pondan tu.

Tapi, ramai Twitter user yang lain tak puas hati and hentam balik Tony’ ni disebabkan dia buka aib orang lain. Dorang kata, perangai dia dan kawannya tu lagi teruk sebab sengaja menyamar untuk mesej semata-mata nak malukan orang tu.

Sumber: Twitter

Sumber: Twitter

Macam-macam drama lah Twitter ni. Admin taknak komen apa apa. Tapi kan, kenapa makin lama semua orang suka buka aib, malukan dan jatuhkan orang lain? Hmmm…

Baca: “Jaga elok-elok awek korang tu” – Mamat Ni Kena ‘Bash’ Dekat Twitter Sebab Konfiden Hensem

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:

Ditulis oleh Sue Idris

Suka thriller movies, suka kucing, suka makan, suka kopi, suka melancong, suka shopping, suka berangan, eh suka semua lah!