in

“Kami disini terus menjadi ekor harimau sejati…..” – Siti Nurhaliza Nyanyi Lagu ‘Istimewa’ Buat Harimau Malaya

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Admin rasa semua rakyat Malaysia mesti ‘berdebar’ menantikan pertemuan antara Malaysia dengan Vietnam malam ini pada perlawanan akhir pertama Piala AFF Suzuki 2018 yang berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil.


Mana taknya semua 80,000 tiket pun sudah habis dijual macam ‘pisang goreng’ panas.

Namun apa yang mencuri tumpuan menjelang perlawanan akhir tersebut ialah video penyanyi No.1 negara menyanyikan lagu ‘semangat’ buat pasukan negara, di laman instagram miliknya ctdk semalam.

“comelnyaaaaa……”

 

Saya dan seluruh rakyat Malaysia mendoakan kejayaan anda, kejayaan kita, kejayaan Malaysia. Terus memberikan prestasi permainan yang terbaik di tempat kita dan di padang lawan, Vietnam.”

Entri tersebut yang mendapat lebih 50 ribu likes nyata memberikan aura kepada Fans Malaysia yang rata-rata ‘jatuh cinta’ dengan suara lunak merdu penyanyi tersohor negara itu.

“sedapnya lahai suara tokti…”

berdesup gol masuk dgr suara tokti….

meremang dengar tokti nyanyi…”

Masukkan dalam tv besar stadium…

Sumber : Instagram

Haihh admin yang dengar pun cair, ape lagi korang kan….

Jom kita bagi sokongan padu kepada Harimau Malaya supaya menang and rampas balik piala AFF Suzuki tu, tokti dah kita bile lagi kan.

Baca : Mesej Tersirat Lagu Anta Permana Menceritakan Datuk Seri Siti Nurhaliza Nak Bersara?

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.