in

“Dia kata saya ni hamba dia” – 12 Tahun Wanita Menderita Kahwin Suami Berlagak ‘Raja’, Dibrainwash & Kena Hina Macam Ecah

Isteri

Semenjak kisah pendakwah terkenal kantoi ceraikan isteri ketika hamil demi nak kahwin dengan seorang janda, pelbagai kisah rumah tangga yang malang tiba-tiba ‘up’ di media sosial.

Terbaru, sebuah kisah yang dikongsikan di IIUM Confession dan kembali dimuat naik di Twitter berkenaan seorang wanita yang menderita selama 12 tahun hidup bersama seorang suami yang berlagak seperti ‘raja’.

Nak tahu suami dia ni raja yang jenis macam mana? Jom baca di bawah!

 

“Suami yang hambakan dan hina isteri macam Ustaz Madi memang wujud. Akak ni kena brainwash & bertahan selama 12 tahun, makan lantai…” 

Sedih, perit dan pilu. Inilah yang admin mampu tafsirkan tentang kisah wanita malang yang telah berkahwin dengan seorang lelaki berlagak ‘raja’. Menurut confessor, sebelum berkahwin bekas suaminya seorang yang sangat baik, namun semuanya berubah selepas kahwin apabila lelaki tersebut mula menunjukkan belangnya yang sebenar. 

Lelaki 1

1 3

2 3

3 2

4 2
sumber: twitter

 

“Berani mak marah along, along report kat ayah. Siap mak kena dengan ayah nanti”

Lelaki 2

5 1

6 2

7 1

8 1
sumber: twitter

 

“Dia tengking kata saya hanya mengandungkan benih dia, itu adalah 100% anak dia. Dia hanya menggunakan badan saya untuk lahirkan zuriat dia” 

Lelaki 3

9 1

10 1

11 2
sumber: twitter

Terkejut terduduk min baca kisah akak ni. Namun mujurlah dia berjaya keluar daripada perkahwinan penuh toksik tu. Cuma yang buat min rasa tak senang hati ialah sikap anak lelaki sulungnya yang mengikut perangai si ayah. Mujurlah anak perempuan semua nak ikut dia kan?

Apa-apapun admin doakan wanita ini kuat dalam menghadapi dugaan yang dihamparkan buatnya. Moga juga bekas suami bertaubat dengan segala kejahatan yang dia telah lakukan. Isteri ini adalah untuk sayangi dan cintai, bukan dihina dan diperhambakan. 

Baca: “Saya nak minta kat Tuhan matikan saya sekarang!” – Isteri Tenat Sakit Kanser, Suami Seronok Curang Dengan Adik Ipar Sendiri

Curang 1