“Baik selfie dengan kuda atau lembu”- Peminat Kecam Sebab Aiman Tino Letak Caj Untuk ‘Selfie’?

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Aiman Tino satu nama yang tidak asing dalam industri seni tanah air, kesemua lagunya terutamanya Ku Rela Dibenci acap kali menjadi siulan anak-anak muda. Malah sehingga kini lagu tersebut menarik lebih 51 juta tontonan di Youtube.

Namun apa yang berlaku baru-baru ini sedikit sebanyak mencalarkan populariti Aiman Tino.

Difahamkan yang penyanyi muda tersebut semalam dan hari ini mengadakan persembahan sempena Pesta Lampu Kota Belud, Sabah dan sememangnya persembahan penyanyi muda berbakat di negeri bawah bayu itu amat dinanti-nantikan peminatnya.

 

Nak selfie dengan Aiman Tino pun kena bayar?

Namun yang tak bestnya facebook page Kota belud info muatnaik satu posting berhubung jualan tiket VVIP kepada peminat yang nak selfie dengan Aiman Tino..haa pulak dah!

Siap letak nombor telefon lagi

Tindakan diatas ini sedikit sebanyak telah mengundang kecaman dan ketidakpuashatian penduduk yang datang ke event tersebut.

Malah diorang hairan sejak bila berselfie pun dikenakan bayaran?

Netizen kalau dah marah memang habis perkataan dia keluar, tapi betul jugak selfie pun sampai nak berbayar dah kenapa?

Tapi bila baca komen-komen netizen ni kelakar pun ada, memang positif sungguh lah!

Ada yang kata ni kerja pihak penganjur, tapi bila fikir balik mungkin betul jugak. Sebelum ni ramai je selfie dengan Aiman Tino tak kena bayar pun.

Admin rasa tak boleh nak salahkan Aiman Tino dalam hal ni, mungkin dia tak tahu. Baik tanya penganjur and suruh dorang jelaskan perkara sebenarnya.

Baca : Jumlah Tontonan Tertinggi di Youtube, Aiman Tino Diiktiraf Malaysia Book of Records!

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.