in

Selebriti BBNU Didakwa Hantar Gambar Lucah, ‘Pancing’ Wanita Guna ‘Dating Apps’?

Untitled Design 2024 04 02T153734.572

Era media sosial ini, ramai  yang ‘terjerat’ dengan pelbagai bentuk gangguan, terutamanya daripada orang yang tidak dikenali.

Terbaru, seorang selebriti Budak Baru Nak Up (BBNU) dikatakan telah menghantar gambar lucah kepada seorang wanita yang dikenalinya menerusi dating app.

Artikel berkaitan: Penyanyi BBNU Putus Tunang, Bawa Diri Keluar Negara Sebab Suka Kaum Sejenis?

Artikel berkaitan: “Bertopengkan kopiah” – DM Lucah & Ajak Nikah, Baby Shima ‘Expose’ Lelaki Gatal

Perkara itu dikongsikan oleh seorang influencer di TikTok @yusrina.my menerusi satu perkongsian yang diberikan melalui direct message (DM) kepadanya.

“Safi (bukan nama sebenar) ni dia download dating app, di situ dia jumpa lelaki ini. Ketika itu, lelaki tersebut masih berada dalam sebuah rancangan realiti tv.

Lepastu dorang sembang-sembang tapi sentiasa brag pasal dia adalah salah seorang peserta rancangan itu,” katanya.

@yusrinashan

This issue is serious ya but the girl who DMed me this story is so funny 😭 like the way dia maki laki tu mmg A+ #fypシ #fyp #storytime #grwm #gossip #makeup #hijab #skincareroutine

♬ Funny video “Carmen Prelude” Arranging weakness(836530) – yo suzuki(akisai)

Apabila mereka semakin rapat, Safi mula bertukar selfie dengan selebriti tersebut sehinggalah satu hari, selebriti itu menghantar gambar kemaluannya, lebih menjijikkan selebriti lelaki itu menyuruh Safi review alat kelaminnya itu.

Safi kemudiannya sudah tidak tahan dengan selebriti tersebut lalu Safi block selebriti itu, selepas beberapa bulan, ada nombor yang tidak dikenali menelefonnya dan rupa-rupanya ia adalah selebriti itu.

Selebriti itu kemudiannya menghantar gambar dia tidur dengan salah seorang krew penggambaran sambil berkata dia ‘tidak sabar untuk buat perkara yang sama’ kepada Safi.

Siapa agaknya selebriti itu ye? Seram! 

Sumber: TikTok