in

“Rasa bersalah aku gelak” – [VIDEO] Suasana Hiba Jadi Lucu Lepas Individu Ini Tiba-tiba Terkentut

Ft Terkentut 2

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Melawat pusara orang terdekat ini sudah memang tak dinafikan membuatkan kita rasa sebak, itu sahaja cara untuk ubat kerinduan kita terhadapnya jika rasa itu tidak tertahan lagi.



Sesampainya di kawasan perkuburan sudah pastinya, rasa hiba menyelubungi suasana, rasanya perkara ini memang common jika kita ke pusara arwah, sama seperti video yang dikongsikan oleh @kait_bymai ini.

 

Nak buat pantun akhir ayah, tapi tersasul

Ketika rakaman, ia merupakan detik hiba buat mereka sekeluarga ketika melawat ke pusara arwah ayahnya yang telah meninggal dunia beberapa bulan lepas. Al-fatihah.

Kata individu ini, dia membuat rakaman itu adalah untuk sebagai kandungan di TikTok bagi memperingati arwah ayahnya menerusi satu puisi dalam bentuk pantun.

Memang suka baca, jadi sebak bila baca…

@kait_bymai

Reply to @danielkedah0183 aku record mmg nk buat content tp aku nk buat pantun akhir ayah tp kentut plak tersasul 😂

♬ original sound – Kait_bymai – Kait_bymai

Namun begitu, semasa merakam, ada berlaku sedikit kejadian yang ‘mengganggu’ suasana seketika apabila individu ini…..

Minta maaf sangat-sangat sebab min pun tergelak… Korang tengok sendiri lah.

@kait_bymai

Pagi2 perut meragam biasa la tu 😂 #fyp #fyppppp #berandafyp #fyptak

♬ original sound – Kait_bymai – Kait_bymai

Video ini dirakam pada Oktober lepas tetapi kembali viral di TikTok sejak semalam. Netizen yang pada mulanya jadi sebak turut tergelak apabila menyaksikannya.

 

“Rasa bersalah tergelak” – Netizen

Terkentut Terkentut2 Terkentut3

Video terkentut itu telah meraih 6.2 juta tontonan selepas ia dikongsikan selama 2 bulan. Apapun, biarpun ada insiden kelakar, masih ada lagi rasa hiba, kami mengucapkan salam takziah kepada mereka sekeluarga. Al-fatihah.

 

Baca : “Kentut 86 kali dalam seminit”- Kenali Mr Methane, Lelaki Yang Ada Bakat ‘Keluarkan Angin’ Luar Biasa

F1 Methane

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.