“Orang yang sama, memang dilahirkan b*ngang” – Viral Sebab Cuci Kereta Tengah Jalan, Rupanya Owner Kereta Ni Jugak Buat Hal Atas Highway?

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Bukan nak mengutuk tapi admin pun kadang-kadang tak faham dengan sikap sesetengah manusia yang mempunyai perangai pentingkan diri sendiri dan membuat perkara yang tak masuk akal bila difikir-fikirkan.

Baru-baru ni, seorang wanita viral di Twitter selepas dia telah dirakam mencuci kereta di tengah jalan. Perkara tersebut menimbulkan kemarahan pemandu lain kerana mereka tidak boleh melalui jalan tersebut. Aih apa punya perangai ni… 

 

“Orang yang sama, memang dilahirkan b*ngang” 

Namun bukan itu saja perkara ‘jelik’ yang dilakukan pemilik kenderaan tersebut. Melalui siasatan netizen, rupanya owner kereta ni pernah buat kesalahan lain di atas jalan raya juga.

Menurut netizen tersebut, pemandu wanita ini tidak memberi laluan kepada mereka yang ingin memotong dan brek mengejut hingga pemandu lain hampir terlanggar bumper keretanya. Hmm pelik-pelik je orang macam ni. 

Sumber: Twitter

 

“I have a feeling that this lady ada masalah mental or emosi”

Rata-rata netizen memang pelik sungguh dengan sikap ‘pemandu wanita’ tersebut dan mengagak mungkin wanita ni ada masalah emosi atau mental yang tak diketahui orang. Mungkin sebab tu lah dia asyik buat hal je atas jalan raya kan? 

Sumber: Twitter

Kalau korang kenal makcik atau owner kereta ni, tolonglah nasihatkan dia atau tanya kalau-kalau dia ada masalah emosi ke apa kan. Kesian orang lain pulak yang jadi mangsa. 

Baca: “Anak meninggal, suami curang” – Ini Kisah Sebenar Bekas Pensyarah Mengamuk Di Sungai Buloh?

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Syaida Ismail

Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!