“Letting them go is hardest feeling” – Bait-bait Terakhir Anak Sebelum ‘Pergi’ Lepas Hantar Ibu Bapa Umrah

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Sebaknya bila terbaca kata-kata terakhir pemuda ini sebelum meninggal dunia, seolah-olah satu ‘petunjuk’ bahawa dia akan pergi buat selama-lamanya.

Itu lah mesej terakhir anak ini lepas menghantar ibu bapanya di lapangan terbang untuk ke tanah suci mengerjakan ibadah umrah.

Tanpa diduga arwah kemalangan sewaktu dalam perjalanan pulang ke rumah. Al-fatihah untuk rakan Nur Amin ini.

 

“Letting them go is the hardest feeling”

Sumber : Twitter

Junior sekolah baru lepas hantar parent dia pergi umrah semalam and pagi tadi dia meninggal sebab eksiden yang paling sedih tengok story arwah semalam. al fatihah

Kejadian berlaku pada hari Selasa lepas (20 November), difahamkan ibu bapa yang masih di tanah suci sudah menerima khabar berita tersebut.

Lebih mengharukan lagi apabila mereka menerima kahabr tersebut semasa sedang berjauhan.

 

Ibu bapa buat doa tahlil di Mekah, pergi pada hari yang mula sewaktu mereka di tanah suci

Menurut perkongsian daripada salah seorang kenalannya ini, kemalangan dikatakan berlaku di lebuhraya Duke, arwah ni cuba nak elakkan diri daripada terlanggar lubang kecil.

Kemudian hilang kawalan dan terpelanting dari motor menyebabkan luka dalaman.

 

Cuba elak lubang ini

Sumber : Twitter

Rata-rata netizen turut sedih dan menzahirkan rasa simpati mereka kepada keluarga mangsa dan mendoakan agar rohnya di tempatkan dengan orang yang soleh.

 

Netizen sebak

Salam takziah kepada keluarga dan admin pun turut rasa simpati atas kehilangan ahli keluarga tercinta. Admin pun turut mendoakan agar arwah ditempat dikalangan orang beriman. Al-fatihah.

 

Baca : “Aku tak cakap terima kasih pun” – Anak Terkilan Dapat ‘Last Call’ Dari Ayah Tapi Sembang Hanya 18 Saat Sebelum Meninggal

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Mende?