in

“Hanya luahan dari hati seorang ibu” – Nourul Depp Minta Henti Buat Spekulasi

Nourul Depp Spekulasi Anak

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sebelum ini, penyanyi Nourul Depp ada memuat naik satu hantaran di laman Instagram sehingga mencetuskan tanda tanya orang ramai mengenai hubungannya dengan anak sulung, Ayu Nazirah.


Menerusi hantaran di Instagram Story, dia bagaimanapun meminta orang ramai berhenti membuat sebarang spekulasi mengenai hantaran tersebut.

Berkongsi tangkap layar perbualannya bersama rakan, Hariz Hasnan berkata berhubung perkongsian Nourul itu telah membuatkan ramai pihak membuat andaian sendiri.

Artikel berkaitan: “Dia ambil wanita lain jadi emaknya” – Muat Naik Posting Sedih, Nourul Depp Kecil Hati Dengan Anak?

Artikel berkaitan: “Maklumlah kami tak ikut politik” – Bersuara Soal Politik Kepada Menteri Yang Salah, Nourul Wahab Kena Kecam Dengan Netizen

Img 7819 1

Tampil memberi respon mengenai hal itu, Nourul berkata hantaran itu hanyalah sekadar luahan hatinya sebagai seorang ibu dan manusia yang tidak sempurna.

“Tak perlulah speculate. Memang kami yang kongsi. Hanya luahan dari hati seorang ibu dan manusia tidak sempurna. So do you! Terima kasih atas keprihatinan anda,” katanya.

Img 7820Img 7821

Dalam hantaran lain, Nourul turut berkongsi foto saling berpelukan bersama anaknya, Ayu Nazirah serta mendedahkan anaknya seorang yang baik dan pernah menjaganya di hospital.

“Kami sakit, dia jaga. Kami masuk hospital buat hysterectomy, dia jaga tidur di hospital. Dia anak yang baik,” katanya lagi.

Img 7822

Sekadar info, Ayu adalah anak dari hasil perkahwinan pertama Nourul bersama komposer terkenal, Ajai.

Selepas bercerai, Nourul mendirikan rumah tangga kedua bersama Eric Daniel Depp dan mempunyai tiga cahaya mata.

Kini, Nourul dan keluarganya sudah berpindah ke Bali, Indonesia dan menetap di negara jiran itu sejak September tahun lalu.

Harap semua jelas dengan penjelasan Nourul…

Sumber: Instagram

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.