in

“Ditaja Persatuan Peniaga Pakaian Bundle Wakaf Che Yeh” – Photoshoot Mr Hero Kelantan Kena Troll Netizen

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Lepas daripada isu mengenai Mr Cute Sabah, muncul lagi program ala-ala pageant  untuk lelaki iaitu Mr Hero Kelantan. Di mana program yang khusus memperagakan ketampanan lelaki-lelaki dari negeri Che Siti Wan Kembang ni.


Sudah semestinya akan ada laman Instagram rasmi dan menunjukkan sesi photoshoot mereka. Tapi tak sangka pula ia dapat menarik perhatian dan kritikan daripada mata-mata orang berseni ini.

 

DIPERSILAKAN BARISAN MR HERO KELANTAN!!”

Sumber : Twitter

Mungkin orang semua tak perasan mengenai pertandingan ini, sampailah Alan Al-Padat ni viralkan di Twitter.

Apa yang mencuit hatinya dan netizen adalah sesi-sesi photoshoot mereka yang memaparkan gaya makeover peserta-pesertanya.

 

Sesi Photoshoot ini juga telah diserikan dengan pakaian-pakaian yang ditaja khas oleh Persatuan Peniaga Pakaian Bundle Wakaf Che Yeh”

 

 

Boleh dikatakan kesemua gambar peserta-peserta itu seolah-olah sengaja mengeksploitasikan dada mereka. Disebabkan itu, netizen pun bagi respon masing-masing. Hahahahaha! Tak baik lah diaorang ni.

 

Memang kena amik gamba tak butang baju acah peluh mercik-mercik macam tu ek- Netizen

 

Alahai, mungkin pihak penganjur dapat memperbaiki gaya mutu peragaan, dan netizen pun support lah sikit. Bukan semua orang sempurna, confident tu kena ada, goodluck finalis-finalis Mr Hero Kelantan..

 

Baca : “Ini di mana cutenya?? Buta ke juri?” – Penganjur Terkilan Netizen Bahan Fizikal Peserta Mr Cute Sabah

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.