“Aku pula yang over excited” – Netizen Pun ‘Blushing’ Tengok Cara Si Gentleman Ni Confess Kat Crush Dia

Kudos bro! Tak payah nak pick up line bagai.

Ini barulah namanya gentlemen, mengaku macam tu yang dia dah lama syok kat crush dia. Admin sendiri tak sekuat dia nak confess kat crush macam ni.

Yalah, kalau kita confess tiba-tiba kena reject macam mana? Rasa nak sorok muka dalam baju kan? Terus malu nak jumpa dia lepas tu.

 

Mula-mula nak ajak sembang, cerita pasal crush

 

Rupa-rupanya crush dia tu perempuan ni

 

Rupa-rupanya crush dia ni pun dah lama syok dekat dia

Lepas perempuan tu terima, terus dia call. Begitu lah ceritanya, bila Syafi kongsikan confession ini di Twitter, netizen pula yang terlebih excited bila baca perbualan dia ni.

 

“Kenapa aku pulak yang over excited..Tersengih sorang-sorang” – Netizen

Lerrr, ingatkan perempuan je yang jealous, lelaki pun ‘awwwh’ juga? Alahai! Untuk tuan empunya badan tahniah. Dah jadi couple tu jangan buat naughty lah eh..

 

Baca : Selepas 8 Tahun Bernikah, Dr Sheikh Muszaphar Dedah Mengapa Dr Harlina Jadi Pilihannya. Sweet!

 

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.