in

[VIDEO] Netizen Terhibur Tengok Jep Sepahtu Menangis Disuap Bubur Bercili Oleh Sari Yanti

Jep Sari Yanti Bubur

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Siapa sahaja yang tidak tahu dengan siri sitkom Sepahtu Reunion kan? Rancangan yang disiarkan secara live sejak 2015 itu sememangnya membuatkan ramai tak kering gusi.


Bagi yang selalu menonton sitkom tersebut pasti tahu yang setiap episod akan ada seorang tetamu jemputan yang akan memainkan karakter mengikut tema pada minggu tersebut.

Baru-baru ini, rancangan tersebut mengadakan siri jelajahnya, lokasi pertama yang diadakan adalah di Johor Bahru dan tetamu undangannya adalah primadona tanah air iaitu Erra Fazira serta penyanyi tersohor Dato’ M. Nasir.

Episod tersebut memaparkan Jep sebagai Haris dan terdapat babak di mana dia disuapkan bubur oleh Erra Fazira, lebih menghiburkan apabila Jep yang juga suami kepada pelakon Sari Yanti itu kelihatan nervous apabila makan makanan yang disuapnya.

“Bukan selalu dapat…”

Sedutan rancangan itu membuatkan ramai yang menunggu reaksi Sari Yanti dan terbaru pelakon cantik manis itu memuat naik dia sedang menyediakan bubur berlauk cili untuk disuapkan kepada Jep.

@sariyantimn

musim kan… #fyp #foryoupage #fypシ #jepsepahtu #sariyanti musimbubur@Jeptapan

♬ original sound – SARIYANTIMN – SARIYANTIMN

Selang beberapa minit, Jep menerusi laman TikTok miliknya memuat naik video dia sedang disuapkan bubur oleh isterinya itu sambil menangis, pedas betul tu!

@jeptapan

Betul ke memang tengah musim bubur sekarang? #fyp #fypシ #foryoupage

♬ Dendam Cinta Seusia Dunia – Bumi Putra Rockers (BPR)

“Masa Erra suap tak nangis pun!” 

Video tersebut mengundang tawa netizen dan ramai yang terhibur melihat telatah pasangan suami isteri tersebut.

Jsy

Berani buat, berani tanggung ye Jep hehe…

Baca: “Sepahtu tu kita” – Comeback Shuib Dalam Episod Terakhir Sepahtu Reunion Buat Ramai Sebak

4 15

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.