in

[Video] Lelaki Dari Suara Garau Tiba-tiba Jadi ‘High Pitch’ Sebab Takut Lipas Buat Netizen Pecah Perut

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kehadiran lipas ni memang tak boleh dibawa bincang uuntuks egelintir orang, tak kiralah lelaki ataupun wanita.


Lebih melucukan lagi, reaksi spontan itu kadang-kadang boleh ‘kejantanan’ seseorang tu hilang dek kerana serangga kecil tu, elok-elok suara garau jadi suara high pitch macam dalam video viral di Twitter ni.

 

Nak tercabut halkum

Kalau korang dengar suara lelaki ini, pada awal-awalnya macam garau, tapi bila kawan-kawan sebilik cuba ‘menyakat’ macam bagi lipas dekat dia, terus menjerit macam suara wanita.

Ramai netizen terhibur dengan video gelagat perakam yang dikenali sebagai Hasif ini sehingga meraih 5.8K retweets sejak ia dikongsikan semalam.

Mereka terhibur sampaikan ada perempuan sendiri yang tercabar bila dengar jeritan pemuda ini. Malah melihat situasi riuh mereka ini telah membuatkan segelintir netizen rindu dengan zaman-zaman mereka belajar.

Jika diamati betul-betul pun keadaan seolah-olah berada di kolej kediaman kampus.

 

Lagi feminin daripada aku – Netizen

Aduhai, min pun rindu bila tengok situasi macam ni, rasa teringin pula nak jumpa kawan-kawan roomate dulu.

 

Baca : Wanita Bengang Dihidangkan Telur Dadar Lipas! Bila Tanya, Waiter Hanya GELAK

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.