in

“Say sorry to mommy” – Gelagat Budak Ini Terkejut Bayi Dalam Perut Ibu Menendang Buat Netizen Cair

2Baby

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Memiliki adik beradik adalah perkara yang amat menyeronokkan, tambah-tambah lagi ketika masih kecil. Ada-ada je perkara yang nak dibuat bersama, jahat atau baik, memang adik beradik lah jadi teman paling best time tu.



Cakap pasal adik beradik ni, min nak share satu video melibatkan seorang kakak dan seorang adik yang masih belum lahir. Dalam video tu, korang boleh nampak bayi dalam kandungan ibunya menendang. Korang tengok lah macam mana reaksi budak tu dalam video @ibatrisyiaaa kat bawah ni. Memang comel habis!

 

Comelnyaaa

Eeee min geram je tengok budak tu cakap. Comel betul! Yang dia cakap nak tepuk tu seram je min tengok, nasib baik dia usap je.

Screenshot 2021 05 01 At 2.19.30 PmItu lah min cakap tadi. Nasib baik tak kena pukul. Kalau tak, entah apa lah yang mak dia rasa nanti. 

Screenshot 2021 05 01 At 2.20.22 Pm Screenshot 2021 05 01 At 2.20.51 PmDia cakap dengan pelat-pelat dia tu memang cute habis weh. Min tengok habis cair hati ni. Eeee geram betul.

Screenshot 2021 05 01 At 2.19.59 PmKecik-kecik lagi dah pandai cakap dengan sopan dan beradab. Pastu pandai pulak tu marah adik dia dalam perut tu. Screenshot 2021 05 01 At 2.20.30 PmYang ni serius, min pun terkejut. Bukan selalu nampak baby tendang punya kuat macam tu. Kuat sangat tu. 

Entah lah bila dah besar nanti macam mana gabungan dua beradik ni. Kecik-kecik lagi dah petah, dah besar nanti tak tahu macam mana pulak kan.

 

Baca: Doktor Ini Kongsi Info Untuk Ibu Mengandung Yang Suka Minum Kopi

Screenshot 2021 05 01 At 2.24.04 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.