in

“Sapa yang patah hati sangat tu ni ada” – [VIDEO] Tukang Jahit ‘Sebijik’ Remy Ishak Tarik Perhatian Netizen

Ft Tukang Jahit Macam Remy Ishak

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Perkahwinan pelakon tampan dambaan ramai wanita di Malaysia, Remy Ishak ini nampaknya memang bagi kesan besar buat peminatnya.Ada yang sampai buat kek dan terbaru ini seorang tukang jahit menjadi perhatian kerana wajahnya mirip pelakon itu.

 

Remy Ishak yang ni single lagi”

Video itu mula viral di TikTok dan menjadi perhatian netizen, ada juga netizen samakan wajah lelaki ini seperti gabungan Remy Ishak dan Fikry Ibrahim.

Dikatakan, tempat dia bekerja terletak di kawasan Pandan Indah, Kuala Lumpur. Ramai netizen akui rupa lelaki ini memang seakan-akan pelakon tersebut.

@syahiranhizami

Kalau nak kenal pm aku 😂 #fypシ #remyishak #twin

♬ Kelip-Kelip – Remy Ishak

 

Esok p alter seluaq lah – Netizen

Tukang Jahit Macam Remy Ishak 3 Tukang Jahit Macam Remy Ishak 2 Tukang Jahit Macam Remy Ishak

Menurut pemilik video ini, dia kerap menghantar pakaian ke kedai ini dan ada netizen yang pernah ke kedai ini mengatakan lelaki tersebut seorang peramah dan ada juga mengatakan bahawa lelaki itu dah 5 tahun bekerja di kedai jahit ini.

Walaubagaimanapun, identiti ini masih belum dikenalpasti, eh jap kalau tak silap min Remy Ishak pernah berlakon watak tukang jahit kan? Ke min silap?

 

Baca : “Tuanku peminat Remy ni” – Remy Ishak Dan Isteri, Terima Hadiah Perkahwinan Daripada Agong & Raja Permaisuri Agong

Fi Remy Dapat Hadiah

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.