in

“Nampak kemas” – Cantik! Bina Sendiri Sangkar Kucing, Lelaki Ini Dapat Pujian Netizen

2Kucing

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sebagai seorang pencinta kucing, mestilah kita nak kucing kita selesa duduk dengan kita. Makan minumnya dijaga, tempat tidur pun kalau boleh nak bagi yang elok-elok.



Menyedari akan hal itu, seorang lelaki telah membina sendiri sangkar kucing untuk keselesaan haiwan kesayangannya itu. Korang boleh tengok hasil dan bahan yang digunakan untuk buat sangkar kucing tu dalam tweet @ihsnzlkfle kat bawah ni.

Screenshot 2021 04 03 At 2.44.35 Pm Screenshot 2021 04 03 At 2.44.43 Pm Screenshot 2021 04 03 At 2.44.53 Pm Screenshot 2021 04 03 At 2.45.05 Pm

Screenshot 2021 04 03 At 2.45.20 Pm Screenshot 2021 04 03 At 2.45.37 Pm

Pujian netizen

Hasil usaha yang dia lakukan memang cantik dipandang. Walaupun mengambil masa berminggu, tapi sangkar yang dibina ternyata kemas dan sedap mata memadang.

Screenshot 2021 04 03 At 2.50.37 Pm

Ada pintu kiri kanan memang senang. Nak bersihkan dalam sangkar senang, nak kemas pun senang. Bestnya, admin nak jadi kucing tu jugak lah.

Screenshot 2021 04 03 At 2.46.59 Pm

Betul. Design yang dibuat nampak moden. Harap boleh jadi inspirasi untuk yang tengah berfikir-fikir nak buat sangkar kucing sendiri.

Screenshot 2021 04 03 At 2.46.12 Pm

Kan… admin first time tengok pun terus terpersona. Cantik betul design dia kan.

Untuk korang yang nak tengok gelagat kucing beliau boleh tengok dekat Instagram kucingnya dekat @zen.and.friends

 

Baca: “Saksi paling comel dalam sejarah” – Kucing Dibawa Ke Mahkamah Sebagai Saksi Kes Warga Emas Memukulnya Sehingga Lumpuh

Screenshot 2021 04 03 At 2.51.27 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.