“Macam kambing sekor-sekor..”-[VIDEO] Netizen Terhibur Geng Rempit Lari Dari Polis Tapi Masuk Jalan Mati.

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Di mana ada jalan, disitu ada mat rempit tapi itu orang cakap lah bukan admin yang cakap.

Tapi isu mat rempit di negara ni memang tak pernah reda, ada je ‘story’ pasal mat rempit ni keluar di media elektronik atau media cetak.

Kisah ni baru je dikongsi Abang Just Sebarkan dalam facebooknya. Video berdurasi 2 minit 15 saat ni menunjukkan geng rempit ni gelabah lepas ‘aktiviti haram’ dorang kantoi dengan polis..siap ade awek tu..phewitttt

TENGOK VIDEO NI!

Geng ReMPIT SENAWANG..masuk perangkap sendiri..senang kerja polis..tengok sapa punca?????

Posted by Abang Just Sebarkan on Thursday, December 13, 2018

Berdasarkan video tersebut geng rempit ni nampak ‘lost‘ tak tahu nak lari kat mana, last-last ada satu motor masuk ke lorong di tepi jalan utama dan motor-motor lain pun ikut, malangnya lorong yang mereka masuk itu rupanya…….

Gambar 1…

Gambar 2….

dan akhirnyaaaa…..

Sumber : Facebook

Disebalik video ni, katanya motor pertama (pakai helmet merah) yang masuk ke lorong tersebut merupakan polis yang nak umpan mat-mat rempit ni ke jalan mati itu…wallahualam, admin pun tak sure betul ke tak.

Tapi rata-rata netizen cukup terhibur dengan ‘gelagat’ mat-mat rempit yang dikatakan ‘masuk perangkap sendiri’.

Malah ramai lah mula keluarkan ‘laporan siasatan’ masing-masing…terhibur admin baca weh..hahah

Ko ingat jln ke syurga ke tu….haha

Baik kojo polis, terkedu semuo….

mcm kambing sekor2..jantan ada betina ada

Sumber : Facebook

So lepas ni make sure, kalau nak bawak motor ke kereta ke kapal terbang ke kapal korek ke, make sure ade ape anak-anak semua??? ada lesen yer………

 

Baca : [VIDEO] Nothing to be proud Lelaki Dikecam Sebab Merempit Sambil Jawab Call

 

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.