Lelaki Rogol Wanita Di Taman Dan Guna Jari Korek Kemaluan Untuk Keluarkan Air Mani

Mangsa rogol, seorang wanita berusia 41 tahun yang tinggal di Singapura baru sahaja mendapat keadilan yang dinantikan. Wanita itu telah dirogol dua kali oleh seorang pekerja pembinaan di MacRitchie Reservoir Park pada 8 Februari 2015.

Wanita tersebut dikatakan sedang berjalan di waktu siang ketika didekati seorang warga Bangladesh, Pramanik Liton, 24, dan mengajaknya untuk melakukan seks.

MacRitchie Reservoir Park

Terkejut dengan permintaan itu, wanita berkenaan menolak namun lelaki tersebut kemudian terus menculik dengan menghalakan pisau ke arah mangsa dan mengheretnya ke kawasan hutan.

Liton dilaporkan telah merogol mangsa sebanyak dua kali dan memaksa melakukan seks oral terhadapnya sebelum melepaskan mangsa. Kesemua kejadian itu berlaku di antara jam 1.45 petang dan 3.35 petang.

Setelah itu, dia membuang pisau tersebut di sekitar kawasan hutan dan meninggalkan mangsa. Pengesan Gurkha kemudian menjumpainya sebelum digunakan sebagai bahan bukti di dalam kes tersebut memandangkan terdapat kesan cap jari di atas pisau tersebut.

Mangsa yang dalam ketakutan dan trauma terus menghubungi teman lelaki, kini suaminya, di salah sebuah kafe di taman itu. Pada hari itu juga, teman lelakinya membawa mangsa ke balai polis untuk membuat laporan.

Dua hari selepas kejadian mengerikan itu, Liton berjaya dikesan pihak polis dan ditangkap di tempat kerjanya.

Sumber: Straits Times

Semasa kes dibicarakan, barulah diketahui bahawa Liton bukan sahaja menyerang mangsa, malah dia juga telah menggunakan jarinya untuk mengorek keluar air mani dari kemaluan mangsa kerana takut mangsa akan mengandung. Whattttt.

Dia turut menawarkan mangsa wang sebanyak S$50 (lebih kurang RM155) untuk mendapatkan ubat mencegah hamil. Tau plak kau takut!

Perbicaraan berlangsung selama tiga hari dan Hakim Choo Han Teck menjatuhkan hukuman penjara selama 17 tahun dan 24 sebatan terhadap dua pertuduhan teruk iaitu serangan seksual dengan merogol dan penculikan untuk melakukan hubungan haram.

Nak jalan waktu siang pun dah tak selamat sekarang ni. Hati-hati guys!

Baca: Gadis Diserang Lelaki Depan Rumah di Bukit Mertajam dan Dipaksa Lakukan Seks Oral Dalam Kereta

Ditulis oleh Sue Idris

Seorang ibu. Siapa cakap anak aku tak comel siap eh!