in

“Kesian member” – Cari Penyapu Tak Jumpa-jumpa, Netizen Tepuk Dahi Lihat Gelagat ‘Pelupa’ Lelaki Ni

Video Tiktok Viral Cari Penyapu Tak Jumpa E1631519663401

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Korang pernah tak alami situasi di mana korang lupa letak barang yang selalu korang pakai kat mana? Contohnya macam spek mata. Gigihlah korang cari satu rumah, rupanya-rupanya spek tu elok duduk atas kepala.



Situasi inilah yang berlaku kepada seorang lelaki yang viral di TikTok apabila dia dilihat sedang menyapu sampah terlupa di mana dia meletak penyapunya.

Cari 1

Menerusi video tu korang dapat lelaki lelaki berbaju biru tu tengah sapu lantai dan dia kemudian meletakkan penyapunya di celah ketiak.

Ingatkan dah settle menyapu, tapi rupa-rupanya lelaki itu nampak gelisah macam tercari sesuatu pulak. Dia ke kiri, ke kanan dan siap buat gerakan sedang menyapu lagi tanda dia sedang mencari penyapu tersebut.

Padahal penyapu tu sebenarnya ada je, tengah terselit di celah ketiak dia! Adoiii parahhhh! 

@oembradogmail

♬ Teach Me How To Dougie – Classics Reborn

Pun begitu, video ni berakhir tergantung. Kita tak tahulah sama ada dia jumpa ke tidak penyapu tu. Kesian betul… 

 

“Lagenda mengatakan bapak itu masih mencari penyapu itu sehingga kini” 

Video yang mendapat lebih daripada 1 juta likes ini telah mengundang rasa ketawa dan geli hati netizen yang melihatnya.

Rata-rata mengakui pernah mengalami situasi yang lebih kurang sama dan ada yang siap troll kan lagi lelaki tu. Malah netizen dari Malaysia siap samakan gelagat lelaki tu dengan lawak dari kumpulan Sepahtu. Adoi sakit perut gelak ye! 

Kesian Member Cari Penyapu

Apa-apapun admin harap lelaki tu jumpalah penyapu yang dicari atau ada seseorang yang bagitahu dia di mana lokasi penyapu tersebut. Kesian lama-lama dia cari kat situ. 

Baca: “Gelak tu mahall” – Lawak! Douglas Lim Ajuk Gaya Ahli Parlimen Buat Netizen Berdekah

Ahli

Sumber: TikTok
Sumber: TikTok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.