in

“Kat Korea ada 1 Gunhoo tapi kat Malaysia 2” – Netizen Terpegun Tengok Anak Kembar Zizie Izette ‘Sebijik’ Bintang Cilik Kpop

Kembar3

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Bagi peminat program-program TV dari Korea, pasti korang kenal dengan salah satu program realiti The Return of Superman yang menampilkan anak-anak selebriti dari negara tersebut.Program yang menampilkan para bapa menjaga anak mereka tanpa bantuan ibu mereka. Dalam program tersebut antara ‘peserta’ paling menonjol adalah anak kepada pemain bola sepak, Park Joo Hoon yang bernama  Park Geon-hoo atau lebih dikenali dengan nama Gunhoo.

 

Gunhoo Malaysia

Kembar2

Selain rupa yang comel, Gunhoo terkenal menerusi telatahnya yang lucu. Anak kacukan barat- timur ni memang dah terkenal di negara tersebut.

Dalam program tersebut, Gunhoon yang menjadi tumpuan utama penonton termasukah peminat-peminat program Korea di Malaysia ni. Senang cerita Gunhoon ni kanak-kanak famous lah dekat Korea tu.

Disebabkan itu, peminat-peminat K-Pop kat Malaysia ni tersedar yang muka bintang cilik Korea ini ‘sebijik’ macam anak kembar kepada pelakon Zizie Izette ni.

Meh kita tengok gambar-gambar anak Zizie dengan Gunhoon.

 

Gunhoon

Gunhoo Gunhoo2 Gunhoo3 Gunhoo4 Gunhoo5

 

Aadam Zac Izette & Aaleph Zeke Izzete

Izette Izette2 Izette3 Izette4

 

Baca : Baru Umur 11 Tahun Tapi Dah Ada 2.4 Juta Followers, Budak Perempuan Ni Digelar Kembar Jennie Blackpink Kerana Paras Rupa Menawan

Lisa

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.