in

Kantoi Dengan Isteri Beli Mainan Dekat FB Brand, Ramai Netizen Back Up Suami

Ft Suami Kantoi Beli Mainan

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Bila dah ada keluarga ni, komitmen memang penting, tapi sekali sekala pasti akan kena ada self reward juga kan?



Kalau si isteri, suka beli barang-barang kemas, atau kosmetik, tapi si suami pula, suka beli koleksi barang-barang seperti permainan, ada yang suka kumpul basikal, pc atau apa-apa sahaja yang dijadikan sebagai hobi.

Cuma kalau si suami ni, boleh diibaratkan sebagai bertaruh nyawa kalau si isteri itu dapat ‘tangkap’ suaminya beli barang macam satu kes ni dekat FB ni.

 

Brand mainan kantoikan pembelian suami

Boleh dikatakan satu kebiasaan untuk peniaga akan tangkap gambar pelanggannya jika sudah membeli produk mereka.

Fk1Wgylaqaabg35

Jadi sebagai seorang pelanggan, Muhammad Nazmi tak kisah gambar dia diambil oleh satu kedai permainan ini. Tapi, tanpa di duga, isterinya dapat tahu, jadi Nazmi pun kenalah cover line, tapi…

Tanpa diduga juga ada netizen yang ‘prihatin’ tolong back up kan Nazmi dan ia telah mencuit hati orang ramai. Cover line baik punya.

Fk3Rvjkaiamg8Nq Fk3U3Ktaqaioklp Fk3U3Pzacaifgyu

Perkongsian ini dimuatnaik semula di Twitter dan telah meraih lebih daripada 10K jumlah retweets sejak ia dikongsikan pada 2 hari lepas.

Rata-rata mereka juga terhibur apabila membaca kerenah-kerenah netizen yang cuba sedaya upaya nak bela nasib Nazmi ni, tapi ada juga netizen yang dedahkan harga mainan tu boleh tahan mahalnya cuma belum ada kepastian.

Tak apa lah asalkan nafkah semua cukup, memang takkan jadi masalah kan? Min pun sure yang isterinya paling-paling pun geleng kepala je tengok suaminya tu.

 

Baca : “Isteri nangis pun tak kisah” – [VIDEO] Suami Masih Boleh Tersengih Lepas Kantoi Berduaan Dengan Perempuan Lain

Collage 27

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.