in

“Isteri nangis pun tak kisah” -[VIDEO] Suami Masih Boleh Tersengih Lepas Kantoi Berduaan Dengan Perempuan Lain

Collage 27

Isteri mana yang tak sedih bila dapat tahu suami sendiri ada wanita lain. Tambah menyakitkan hati bila dah kantoi, suami tak ada langsung tunjuk rasa bersalah.

Ini apa yang berlaku kepada seorang wanita dari Indonesia yang telah memuat naik video di TikTok menunjukkan suaminya yang sedang berhubungan sulit dengan wanita lain.

Screenshot 2021 11 15 At 11.41.25 Am

Tambah menyayat hati bila wanita ini tak boleh nak menahan rasa marahnya lebih-lebih lagi suaminya dilihat hanya tersenyum-senyum ketika ditangkap basah seperti itu.

Tak cukup dengan itu, wanita ini turut bersedih kerana suaminya ini bermesra dengan wanita lain ketika anak mereka sedang sakit di rumah.

Tak punya hati masih boleh senyum macam tu! Anak sakit di rumah awak tahu tak?!”

Tak cukup dengan itu, ketika wanita ini memberitahu tentang keadaan anaknya, skandal suaminya itu hanya jawab perkara itu bukan masalahnya.

Di ruangan komen, wanita bernama Alestiani ini memberitahu bahawa suaminya itu telah pun curang sejak bulan Julai lalu, disebabkan ini dia tak boleh nak menahan emosinya selepas dapat tahu lelaki tersebut masih tak berubah.

Suami saya sudah curang sejak Julai lalu.”

Screenshot 2021 11 15 At 11.43.44 Am

“Lelaki mabuk asmara memang tak rasa bersalah”

Sementara itu, video yang telah pun mendapat tontonan hampir tiga juta ini telah menerima reaksi dari netizen yang rata-ratanya memberikan kata-kata semangat buat isteri malang ini.

Screenshot 2021 11 15 At 11.36.07 Am Down

Alahai, sedih betul suara isteri dia dalam video tu. Moga wanita tersebut terus kuat untuk anaknya…

 

Baca: [VIDEO] Isteri Hamil ‘Tangkap’ Suami Curang Dengan Pegawai Bank Dekat Hotel Tempat Mereka Nikah

Screenshot 2021 11 15 At 11.53.00 Am