“I suka sgt bau mayat” – Seram, Lelaki ‘Mengaku’ Suka Bau Mayat & Obses Dengan Darah Manusia

Kita selalu dengar cerita atau tengok filem pasal Kanibalisme atau Necrofilia, tapi untuk ‘bertemu’ atau bersembang dengan orang macam ni in real life memang seram wehhh!

Baru-baru ni, seorang pengguna Twitter, Fiq telah kongsikan beberapa screenshot perbualan dia dengan seorang lelaki yang dia kenal melalui Tinder pada 30 Ogos lalu.

Dia nak tengok saya berlumuran darah sebab benda tu boleh buat dia gersang dan terangsang.”

Fiq memberitahu WORLD OF BUZZ, lelaki misteri yang dia temui di Tinder ini sebenarnya telah mencuri gambar rakannya. Dia swipe right sebab nak tahu siapa sebenarnya lelaki yang bersembunyi disebalik wajah rakannya ini.

Bila berbual, lelaki misteri tersebut mula memberitahu Fiq yang dia suka “bau mayat” dan mengatakan kalau mayat baru lagilah sedap baunya.

Dia kemudian meneruskan perbualan tentang fetish peliknya ini dengan membayangkan betapa sedapnya daging manusia dan menceritakan bagaimana penganut Buddha zaman dulu mengorbankan daging manusia pada burung (pengebumian langit).

Tak berhenti setakat itu, lelaki ni meneruskan perbualan jijiknya dengan memberikan idea untuk guna darah manusia sebagai “pelincir” semasa berhubungan seks.

Bukan tu je, lelaki ni siap cakap yang dia ada simpan stok darah untuk dijadikan “pelincir”! OMG entah darah siapalah yang dia simpan tu…

Excited bercerita tentang “minatnya” ini, lelaki itu kemudiannya memberitahu Fiq yang dia pernah jatuh dan luka teruk, dan bila dia hisap lukanya, dia termakan daging sikit dan mengatakan yang rasa daging tu sedap. Goshhh

Lelaki ni jugak cakap yang jika dia jumpa Fiq, dia akan makan Fiq mentah-mentah. Bermakna, dia nak siat-siat Fiq dan makan hidup-hidup. Errr

Apa yang menyeramkan, lelaki ni bersungguh-sungguh nak tahu tempat tinggal Fiq, dan bila dah bagitahu nama apartment, orang ni siap boleh teka betul lagi Fiq tinggal dekat tingkat berapa.

Kalau korang nak tahu, Fiq sempat nampak yang lelaki ni berdiri dekat pondok pengawal kondo dia, so, disebabkan lelaki tu dah ada kat situ, Fiq nak turun dan jumpa sendiri lelaki tersebut. Namun, bila Fiq turun, lelaki ni dah pun tinggalkan kondonya dan delete Fiq dari Tinder. Beraninyaaa

Lepas ni kalau korang selalu jumpa dengan orang yang korang kenal dari media sosial ni, better be careful lah. Ntah apa lah yang lelaki ni boleh buat kalau dia dapat peluang nak puaskan nafsu dia. Serammm

 

Baca: “Aku dah cari kat tinder tapi semua otak kuning” – Gadis ‘Desperate’ Cari Pasangan, Guna Twitter Listkan Syarat ‘Tak Memilih’ Untuk Bakal Boyfriend.

 

Ditulis oleh Nadia Ghafar

Pendengar setia Willie Nelson