in

“Aku dah cari kat tinder tapi semua otak kuning”- Gadis ‘Desperate’ Cari Pasangan, Guna Twitter Listkan Syarat ‘Tak Memilih’ Untuk Bakal Boyfriend.

Featured 18

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Korang ada kawan lelaki yang single tak? Kalau ada min nak kenalkan dengan seorang gadis ni. Orang baik, berpelajaran, manis je kalau tengok.



Gadis ni pun tengah mencari-cari bakal boyfriend atau lagi bagus bakal suami untuk mengisi kekosongan diri..katanyaa

Yang lelaki-lelaki single boleh tengok ni, mana tau tiba-tiba berkenan ke.

 

Weh korang aku serius ni tak main2, aku memerlukan boyfriend atau bakal suami

Ww

1 14
Sumber : twitter

2 6

So kepada sesiapa yang berminat dengan pemilik twitter @shazzrinaali ni boleh baca biodata ringkas pasal gadis ni kat bawah.

Rasanya dah tak ada istilah perigi mencari timba kan?

 

 

Jaga anak pandai, kemas rumah pun boleh tapi bab masak berlakang citer okay

3 5

6 3

 

Ini pula ciri-ciri Zauj pilihan Shazz, cuba tengok mana tau ada yang sangkut ke

4 6

5 5

 

Korang jangan ingat dah habis, belum lagi! Baca pulak yang kat bawah ni

7

 

Well macam mana? Ada yang berminat untuk mengenali hati budi Shazz ke. Jangan malu-malu just dm je okay.

Shazz pun bukan ‘memilih’ sangat. As long as korang ada ciri-ciri seperti yang dicari tu, dah boleh proceed dah. 

Baca : Ingat gambar photoshop! Netizen Macam Tak Percaya Tengok Gadis Melayu Ni Jumpa Thor Ketika Shooting Avengers: Endgame

Thor

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.