Gambar Orang Ramai Bersama Akak Mineral Water di Shell Ini Pasti Mencuit Hati Anda!

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Siapa tak kenal dengan akak ‘mineral water’ di stesen minyak Shell tu kan? Femes dah akak tu sekarang!

Pertama kali ia dipasang, kebanyakan netizen meluahkan dan kongsi rasa terkejut mereka melihat kadbod itu meskipun sudah beberapa kali ternampak. Terutamanya pemandu lori yang mengisi minyak pada lewat malam.

Sumber: Sure Boh Singapore

Ramai rakyat Malaysia berkongsi pengalaman masing-masing tentang ketakutan mereka dengan potongan rupa gadis itu hingga akhirnya ia dibuang.

Sumber: mynewshub
Sumber: GAGS Malaysia

Bagaimanapun, kini akak mineral water’ kembali lagi (dan kurang menakutkan) selepas ia dipasang semula beberapa bulan yang lalu!

Sekali lagi, rakyat Malaysia berkongsi gambar gadis itu tetapi kali ini, mereka posing bersamanya dengan cara yang mencuit hati. Siap ada yang pose ala couple lagi tu!

Macam nak buat kejutan dekat girlfriend pun ada! Supriseee!.Cuba teka siapa ni? 

Eishhh mana boleh pegang pegang ni. Haraaammm! Haha.

Nampaknya, akak mineral water ni lagi popular daripada sesetengah artis yang sendu tu. Huhu

Sumber: Facebook

Rakyat Malaysia memang kreatif kalau bab bab macam ni kan? Ada saja idea mencuit hati dan ia semakin menjadi trend masa kini.

Teruskan menghiburkan hati orang ramai!

Baca: Khairy Jamaluddin Bertanya di Twitter Maksud ‘Daddy’, Komen Netizen Buat Ramai Pecah Perut!

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Sue Idris

Seorang ibu. Siapa cakap anak aku tak comel siap eh!