in

“Fuh merecik!” – Buat ‘Bridal Shower’ Sambil Berendam Dalam Kolam, Netizen Tak Senang Duduk Tengok Nadia Brian

Nadia Brian

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Dah dekat-dekat hujung tahun ni, korang dah boleh agak yang banyak majlis kahwin akan berlangsung termasuklah daripada golongan artis yang mengambil kesempatan ini sempena cuti hujung tahun.



Antara yang bakal melangsungkan perkahwinan tak lama lagi ialah pelakon, Nadia Brian dan pasangannya, Muizz Nasruddin. Bagi yang tak tahu, Nadia ni dah bertunang pada Mei lepas tapi perkahwinan mereka terpaksa ditangguhkan sebab lokasi yang diingini dah penuh.

Tapi syukurlah Nadia dan pasangan dah jumpa lokasi yang sesuai dan mereka katanya bakal melangsungkan perkahwinan pada November ni. So... bila majlis kahwin dah nak dekat, Nadia ada buat majlis ‘bridal shower’ dengan kawan-kawannya di KL beberapa hari lepas. 

View this post on Instagram

Nadia Brian’s Bridal Shower! Thank you so much everyone! My bridesmaids & i had a great time! I would also like to thank you to the sponsors for the wonderful decorations, foods, desserts, accessories, makeup products, outfit & etc! 1. NB muffins @nbmuffin 2. Official event & dessert decorator @sheparty_creative 3. Balloon ‘n’ Party Supplies @balloonnpartysupplies 4. Ainul Cookies & Co @ainulcookiesandco 5. Kek & Co @kuebykek 6. Absolut Chocolat @absolutchocolat 7. June Kueh @junekueh 8. Classy N Co earrings @classynco_ 9. Wanderlust + Co @wanderlustandco 10. OhMostWanted Cosmetics @ohmostwantedlook 11. Coco Onya Curl cream @coco.onya 12. Body Onz @bodyonz 13. SS Wardrobe @ss_wardrobe 14. Manis by nis.abu @nis.abu Official Photographer @mapheez Makeup @ynasakinah Hairdo @the_hair_tric_and_lashility Outfit @kree_official #NadiaBrian #NBBridalshower #bohomixhippies

A post shared by Nadia B 🍒 (@nadia.brian) on

 

Gambar berendam dalam kolam jadi tumpuan? 

Majlis meriah ini diserikan lagi dengan penampilan Nadia Brian yang nampak seksi dengan memakai dress low cut berwarna merah terang.

Nadia 1
sumber: instagram

Namun tak cukup dengan tu, Nadia juga nampak ‘extra’ apabila ada beberapa gambarnya yang memperlihatkan gaya pelakon tersebut sedang berendam dalam kolam. Amboi-amboi. 

Nadia 2

Nadia 3

Nadia 4
sumber: instagram

 

“Artis sendu… muka berkerak… takyahlah acah bridal shower” 

Seperti yang korang dapat agak, gambar-gambar Nadia yang berendam dalam kolam tu mendapat kecaman hebat daripada netizen.

Ada yang mengatakan budaya bridal shower ni tak payah buat pun tak apa sebab ia budaya barat dan pakaian Nadia langsung tak sesuai dengan budaya Melayu kita. Tak cukup dengan tu, ada juga yang drop komen-komen nakal. Aisyy korang ni! 

Duyung
sumber: instagram

Apa-apapun admin doakan semoga Nadia selamat melangsung perkahwinan. Apa pendapat anda? Wajar ke buat bridal shower semua ni? 

Baca: “Ko ni dah kenapa, meroyan ke?” – Zulin Aziz Dituduh Buat Gimik, Dedah Sudah Berkahwin?

Zulin

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.