in

“Drama ke apa ni?” – Netizen Macam Tak Percaya, Pelakon Hannah Delisha Sudah Berkahwin Dengan Pilihan Hati Hari Ini!

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Dalam diam-diam, hari ini pelakon kecil molek, Hannah Delisha telah memuat naik posting di Instagram memberitahu bahawa dia sudah bergelar isteri kepada seorang lelaki bernama Imam Shah.


Hannah telah memuat naik dua keping foto menunjukkannya bersama suami dengan berpakaian baju nikah beserta kapsyen mengucapkan rasa syukur di atas pernikahan mereka berdua.

Dalam pada itu, suaminya juga telah memuat naik posting yang serupa dengan berkongsi detik sedang bernikah dan menyarungkan cincin kepada pelakon kelahiran Singapura tersebut.

Dalam pada itu, suaminya juga telah memuat naik posting yang serupa dengan berkongsi detik sedang bernikah dan menyarungkan cincin kepada pelakon kelahiran Singapura tersebut. Kan, tiba-tiba je kan Hannah dah kahwin…

Apa-apapun admin ingin mengucapkan tahniah buat kedua mempelai dan semoga bahagia hingga ke jannah. Netizen yang lelaki tu jangan sedih-sedih ye. 

Baca: “Dosa tetap mengalir kalau…” – Hannah Delisha Terima Teguran Netizen, Padam Lebih 800 Posting Berpakaian Seksi di IG

Sumber: Instagram

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.