in

“Dapat pulak tu!” – Berjaya Pancing Ikan Dari Tempat Tinggi, Skill Lelaki Ini Buat Netizen Terpukau

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Musim PKP ni memang banyak idea orang buat untuk hilangkan bosan. Ada yang buat projek DIY dengan keluarga, belajar masak dan ada juga yang memancing dari rumah.


Ya, korang baca betul! Ada orang memancing dari rumah. Kalau yang memancing dari rumah tu lokasinya dekat sungai kita boleh terima lagi, tapi ni dari apartment. Yang bestnya siap dapat ikan lagi tu. Kalau korang tak percaya, korang boleh tengok video @JalalMisai_2 kat bawah ni.

 

Dapat pulak tu!

Admin tak pasti kejadian ni berlaku kat mana. Tapi yang pastinya bukan dekat Jengka, Pahang seperti yang didakwa dalam tweet tu. Kalau tengok cara lelaki tu memancing, admin rasa dia memang pro dalam bab memancing ni. Hebat betul!

Memang power habis mamat ni. Dah lah jauh, tinggi pulak tu. Ilmu apa dia pakai admin pun tak pasti. 

Jangan ditebar jala dari atas. Nanti bukan ikan yang dapat. Silap-silap burung tengah bertenggek kat rumah bawah yang masuk jala.

Memancing dari rumah pun boleh. Nak saman pun tak tau nak tulis apa. SOP semua ikut dah. Pening pihak berkuasa dibuatnya.

Admin rasa orang bawah rumah pun tak sempat nak react. Maunya terkejut tengok tiba-tiba ada ikan ‘terbang’ macam tu. 

 

Baca: “Nampak orang melayang jatuh sungai” – [VIDEO] ‘Rider’ Tercampak Dalam Sungai Diselamatkan Geng Pemancing Udang

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.