in

“Dalaman cantik” – DSV Hantar Voice Note Menangis Kegembiraan Pada Iqbal Lepas Buat Ujian Ovarian Reserve

Dato Vida Jalani Ujian Ovarian Reserve Iqbal

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Baru-baru ini, Datuk Seri Vida berkongsi sebuah video yang menjadi perbualan ramai selepas dia mengakui telah menjalani ujian ovarian reserve untuk menguji tahap kesuburannya pada akhir Ogos lepas.



Ujian tersebut juga telah dilakukan saat dirinya sedang dikaitkan dengan bekas pembantu peribadi, Ahmad Iqbal Zulkefli.

Menerusi video yang dikongsikan di Instagram itu, Vida berkata, setelah menjalani ujian itu dia berasa bersyukur kerana keadaan dalamannya masih baik dan masih berpotensi untuk mempunyai zuriat.

Bila ada kisah-kisah nak kahwin ni, saya tak ada masalah kalau kahwin tak ada zuriat. Saya nak bahagia dah… 

“Dulu tak terfikir nak buat ujian. Jadi, saya perlu pastikan saya seorang wanita yang masih muda dan boleh melahirkan zuriat. 

“Maka saya buat ujian ovarian reserve, ambil darah untuk mengetahui berapa kandungan telur dalam badan saya. 

“Kata doktor, tiada kolesterol pun dalam darah saya. Macam darah anak dara,” katanya dalam video itu.

 

Iqbal kongsi video voice note tangisan Vida 

Dalam masa yang sama, bekas pembantu peribadi yang kini dikaitkan dengan Vida, Iqbal berkongsi instastory yang memaparkan perbualan WhatsAppnya bersama wanita itu.

Vida dilihat menghantar voice note sedang menangis dalam kegembiraan dan dipercayai dihantar selepas menerima keputusan ujian berkenaan.

Tangisan Dalam Kegembiraan Datuk Vida

“Di sebalik gelak tawa yang kalian lihat, beginilah beliau apabila dengan saya. Voice note pagi ini beliau hantar pada saya. Menangis gembira. 

“Sesetengah orang hanya menganggap saya mendekati beliau kerana ‘mengikis harta’ namun jauh sekali begitu. Mereka perlu tahu kami benar-benar akrab. Dunia akhirat,” tulisnya.

Apa-apapun jika benar Vida bakal melangsungkan perkahwinan dengan Iqbal tidak lama lagi, kami mendoakan semoga Vida bahagia hendaknya. Cik B dan Kacak bakal dapat bapa baru lah ye…. 

Baca: DSV Anggap Niatnya Jual Sejadah Doa Makbul Disalah Erti, Kongsi Video Kecaman Netizen

Vida Sejadah Makbul

Sumber: Instagram

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.