“Condition bau kedai, rare item”- Netizen Ambil Kesempatan Jual Roti Gardenia Sampai RM699?

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Sehari dua ni kecoh pasal stok roti gardenia ‘licin’ kat pasaran, sampai gardenia terpaksa keluarkan statement bagi menjelaskan perkara tersebut.

Cuma yang tak sangkanya, ada pihak didakwa cuba ambil kesempatan dengan menjual semula roti tersebut dengan harga dari RM299 hingga RM699

WTS Gardenia original classic 400g best before 27/3/2020. Condition bau kedai. Rare item march 2020. Cod sahaja area bandau melake. Rm699 nego tipis series buyer only

Rata-rata netizen terkejut dengan perkara tersebut, namun setelah diselidiki rupanya itu hanyalah gurauan @rizarul kepada pengikut-pengikutnya…harap-harap betullah bergurau yer!

Bagaimanapun twitter @rizarul dan tak exist guys!

 

Tapi korang jangan risaulah sebab Gardenia Bakeries beri jaminan yang bekalan produk mereka tak akan terhenti.

Baca : “Dah bank in lepastu block orang”  Careful Guys, Ini Senarai Scammer Curi Duit Cakap Jual Face Mask

 

 

Sumber: twitter
Sumber: twitter
Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.