in ,

Wanita Terkejut Selepas Menyedari Lelaki Beronani di McDonald’s Tanpa Segan Silu

Wanita Terkejut Selepas Menyedari Lelaki Beronani di McDonald’s Tanpa Segan Silu

 
 
00:00 /
 
1X

Seorang lelaki dirakam melakukan onani di tempat awam! Lebih memalukan lagi, lelaki itu melakukannnya tanpa segan silu dengan muka yang sangat selamba.

feminism ugh black girls yuck girlfriends

Kejadian itu berlaku di McDonald’s Auto City di Bukit Mertajam, Pulau Pinang. Video itu dimuatnaik oleh pengguna Facebook Tracy Ang.

“Kepada yang selalu keluar lewat malam, berhati-hati!” pesan Tracy sebelum menceritakan kejadian sebenar.

Menurut Tracy, beliau bersama rakan-rakan pada ketika itu sedang lepak dan makan di restoran itu. Kemudian, mereka ternampak seorang lelaki yang sangat meragukan kerana memandang mereka (muka memang bernafsu habis!) sambil mengusap seluarnya.

“Lelaki ini duduk berhadapan dengan meja kami dan tanpa segan silu beronani,” kata Tracy

Ewww menjijikkan!

Pada permulaan video, anda mungkin akan nampak lelaki ini seperti tidak melakukan apa-apa walaupun mukanya agak mencurigakan. Tetapi apabila video tersebut di zoom, anda boleh nampak lelaki itu sedang enjoy dengan ‘aktiviti’ yang dilakukannya.

Bukan itu sahaja, apa yang lebih menjijikkan lagi adalah selepas ‘selesai’, beliau ‘melepaskan’ air maninya di atas lantai restoran tersebut. Teruknya perangaiiii…

Kata Tracy lagi, selepas menyedari aksinya dirakam lelaki itu kemudian turut mengeluarkan telefon bimbitnya untuk merakam aksi Tracy dan rakan-rakannya juga.

Tanpa membuang masa, mereka beredar dari restoran itu sebaik sahaja selesai makan.

“Selepas selesai makan, kami terus beredar. Kepada semua perempuan, jika anda balik pada lewat malam, berhati-hatilah,” pesan Tracy

Tonton video di bawah ini: