in

[VIDEO] Selalu Ambil Gambar Bersama Di Sekolah, Lelaki Kahwin Dengan Cikgu Sendiri Walaupun Beza 14 Tahun

Fi Ikgu

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Bagi seseorang itu, semestinya mahukan kisah hidup yang bahagia sejak dari zaman sekolah hinggalah ke alam pekerjaan. Selepas itu, sudah semestinya masing-masing berharap untuk dipertemukan dengan pasangan untuk harungi alam rumah tangga bersama.



Tapi kalau korang dipertemukan jodoh dengan cikgu korang sendiri, macam mana?

 

Kenal cikgu sejak form 1

Siapa sangka, perkongsian yang dimuat naik secara saja-saja oleh pengguna aplikasi TikTok ini menjadi perhatian ramai.

Menurut perkongsian yang dimuat naik melalui akaun standtlofa itu, dimana seorang wanita yang ketika itu mengajar di sekolah lelaki tersebut.

Namun, di dalam video tersebut terdapat gambar yang menunjukkan lelaki itu sedang memegang bayi yang baru lahir.

Beberapa buah video dimuat naik, dan sehingga ia telah meraih lebih dari 1 juta views.

@standtlofa

🤦🏻‍♀️

♬ Never Forget You – Noisettes

 

Selalu ambil gambar tiap kali majlis di sekolah

Melalui sebuah video yang dimuat naik juga, lelaki tersebut menjelaskan bahawa benar wanita tersebut adalah cikgunya dan kelihatan beberapa keping gambar di ambil setiap kali ada majlis di sekolah mereka.

Di akhir video itu juga terdapat potongan klip yang menunjukkan mereka berjalan bersama seakan pasangan pengantin. Kalau dah jodohkan, tak sangka pula betul-betul jadi pasangan. Sweet!

@standtlofa

FACEBOOK LIVE 11PM / LINK IN BIO

♬ Never Forget You – Noisettes

 

Kahwin umur 18 tahun… Jarak umur 14 tahun

Apa yang lebih mengejutkan, jarak umur antara mereka berdua adalah sebanyak 14 tahun dan mereka berkahwin sewaktu lelaki itu berumur 18 tahun. Gilaa ah muda tu

Dalam posting lain, menunjukkan momen kelahiran bayi mereka. Namun si suami katanya terlepas saat kelahiran itu kerana tertidur. Siann dia penat, mesti rajin jaga isteri dia ni.

@standtlofa

🤷🏻‍♀️

♬ Never Forget You – Noisettes

Comel je tengok dorang ni, kalau dah jodoh memang tak kemana lah jawabnya kan.

 

Baca : “Bercinta dengan cikgu umur 40 tahun” – Kisah Cinta Presiden Perancis & Isteri Jadi Perbualan Hangat Netizen di Media Sosial!

Foot Cikgu

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.