in

[VIDEO] Lawak! Anak Tak Bagi Mak Ayah Pergi Langkawi, Siap Ugut Taknak Buat Susu Adik

Ft Langkawi

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Pada 16 September yang lalu, pusat pelancongan dan perairan di Langkawi telah dibuka semula di bawah program gelembung pelancongan. Berita gembira ini telah mendapat sambutan yang menggalakkan daripada rakyat Malaysia termasuk artis-artis tempatan.



Dalam perkongsian @hawa_aje, dia telah memuat naik video di akaun Tiktok miliknya yang menunjukkan reaksi anak perempuannya apabila dia memberitahu yang dia akan bercuti ke Langkawi dengan suaminya berdua.

@hawa_aje

Lah… Dia tak kasi pegi Langkawi. Mcm mana nih😭#fyourpage #fypage #fyp

♬ original sound – 𝗵𝗮𝘄𝗮𝗷𝗲✾ – 𝗵𝗮𝘄𝗮𝗷𝗲✾

“Anak tak bagi pergi”

Selepas mendengar berita tentang pembukaan semula Langkawi, Hawa telah membeli tiket flight untuk bercuti ke sana bersama suaminya sahaja. Dia memberitahu anaknya tentang pembelian tiket itu tapi korang tengoklah reaksi anak dia!

Dengan penuh emosi, anak perempuannya tidak membenarkan Hawa untuk bercuti ke Langkawi berdua dengan alasan taknak jaga adik.

“Ugut taknak buat susu”

Budak perempuan itu juga siap ugut taknak buatkan susu untuk adiknya sebab nak ikut punya pasal. Dalam masa yang sama, suara kakaknya mencelah.

Biar kau rasa apa yang aku rasa, kau kan nak bagi adik susu”

Video yang dimuat naik semalam ini telah mendapat lebih daripada setengah juta tontonan di Tiktok. Rata-rata netizen terhibur dengan reaksi comel adik ini. Ada juga netizen yang beranggapan yang budak perempuan itu akan dapat adik baru kalau dia izinkan. Ada-ada je korang ni.

Antara komen yang min tertarik untuk berkongsi:

Koemn Langkawi

Adik ini juga pernah viral bulan lepas kerana dia bertanya pada ibunya kenapa ayah tidur sebilik dengan ibu sedangkan ayahnya sudah besar.

Keluarga Hawa tak pernah tak kelakar ada je lawak mereka.

Baca: “Complicated kalah perempuan” – [VIDEO] Aksi Dua Lelaki Bertengkar Sebab Maggi Buat Netizen Terhibur

Fi Gaduh Sebab Maggi E1631867007218

Sumber: Tiktok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.